Ez az egész sokk, vagy valami más?
Történetem: Ma kijött a The Walking Dead legújabb része (horror-dráma: zombis barátok közt, so7e1)
És ott olyan érzelmi tortúrák voltak, amikor a rész vége volt, hogy csak egy helyben ültem bámultam ki a fejemen. Gyomrom kavargott, nem volt étvágyam. Folyton azon járt a fejemben, hogy mekkora szörnyűségek voltak.
Kb mostanra vok úgy, hogy kajáltam, meg eljátszogattam, de akkor is kb nemrég múlt el ez a: egyhelyben ülök és nézek ki a fejemből, és ezen töprengek állapot.
SPOILER VESZELY (aki meg nem latta volna)
Ugyan ez!!!! Vegig sirtam az egesz reszt... mikor jott az ecc pecc elkezdett gorcsolni a hasam majd miutan ramutatott es csapast mert Abrahamre jottek a konnyek...zologtam es meg mondtam is hogy neee!.... csak neztem elore es sirtam...utana jott a hab a tortara... mikor Glennt csapta szet es kiugrott a szeme rendesen sokkot kaptam! Gyomrom gorcsolt remegtem es a konnyek csak jottek.... teljesen atereztem a szereplok erzeset.... egy resz alatt elvesztettunk 2 lenyeges kozledvenc szereplot :( raadasul meg a kedvencemet is elhurcoltak (Darylt).... lehet most fikszodni h jaj csak tulkepzeljuk meg h ez csak egy sorozat... de le a kalappal a rendezok elott hogy ilyen sorozatot raknak ossze amely sokkba hozza az embereket... amellyel aterezhetjuk a szereplok helyzetet... Aki meg nem kezdte el annak batran ajanlom a THE WALKING DEADET ;)
ess neki a mártírok című francia filmnek egyszer.
az odaveri ezt lélektanilag is és brutalitásban is.
én az után voltam így,hogy felfoghatatlan milyen elvetemült emberek létezhetnek,mert az is full reális közegben van.
itt meg egyértelmű volt,hogy mi lesz várható volt,de hatásosra sikerült az biztos.
számomra az döbbenetesebb volt,amikor asszem az 5. évad vége felé a csöves banda egyik tagja meg akarta erőszakolni carlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!