Ilyen kérdést még biztosan nem láttatok! De szerintem velem valami nagyon nincs rendben pszichológiailag.
Szégyellek mások előtt zenét hallgatni!!! Hiába mosolyodsz el nekem ez egyáltalán nem mosolyogni való. Főleg családom előtt, de pl van hogy kocsiban vagyok és járó kelők miatt nem merek hallgatni semmit. Lenyitott ablakkal nyáron.
Fűlhallgatóval jobb, de úgy is zavar ha pl családtagjaim látják.
Pedig olyan jó kis hifi rendszert kaptam karácsonyra. Anyám azzal fenyeget h eladja mert " hogy sosem használom ". Na persze. Mert csak akkor merem ha nincs otthon senki :S
2016. okt. 20. 16:40
4/9 anonim válasza:
Valamiért énis. Mindig attól féltem/félek, hogy megszólják mások, hogy milyen zenét hallgatok. Pedig tudom, hogy nem kéne más véleményével foglalkoznom, de ez nehéz :C
2016. okt. 20. 16:42
5/9 anonim válasza:
Mondjuk nekem ez inkább közeli ismerősök, család esetében van.
2016. okt. 20. 16:43
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is szinte csak ott. Barátaim előtt nincs ez. Pedig tudják is hogy milyen zenét szeretek. Akkor sem merem előttük "nyílt hangszóróbol hallgatni"
2016. okt. 20. 17:09
7/9 anonim válasza:
Én zongorázom is, azzal is kb. így vagyok. Nem szeretem, ha mások hallják.
2016. okt. 20. 19:33
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez csak szimpla szorongás.
Te érzed úgy,hogy ciki zenéket hallgatsz, vagy más egyszer leszólta és azóta van ez?
Pontosan mit jelent számodra az, hogy szégyelled? Minden embernek van negatív véleménye egyes dolgokról, de lehet hogy a te zenéd épp tetszene nekik! Vagy ha tényleg emberek, és nem tetszik nekik akkor sem fognak leordítani és szidni, max elkönyvelik maguknak hogy "ez nekem nem tetszik".(amíg nem bömbölteted ugye..)
Amúgy én nem mosolyogtam el,csak akkor mikor elolvastam azt hogy erre számítottál.
2016. okt. 21. 08:10
9/9 anonim válasza:
Én se hallgatok kocsiban ha más is utazik. A mai emberek közül már nem sokan szeretik amiket én szeretek, nem akarom hogy rockhoz vagy diszkózenéhez szokott fülüket esetleg megterheljem Gershwin vagy Dvořák műveivel, aztán még azt is megkapjam mellé hogy ilyen "szarokat" hallgatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!