Van köztetek olyan, aki felnőtt, és bántalmazza/bántalmazta magát?
Figyelt kérdés
Gondolok itt vagdosásra, vagy mikor szándékosan zúzódásokat okoztok magatoknak, stb. Hogy tudtatok leállni? Vagy ha még csináljátok, miért csináljátok?
Nagypofájú net-trollokra, meg érzéketlen nyomorultakra nem vagyok kíváncsi, le van kakkantva a véleményetek, és a fikázásotok. Normális válaszokat várok. Köszi.
2016. okt. 13. 15:49
11/14 anonim válasza:
Volt pár év leállás nálam, de nem tudatosan, egyszerűen csak úgy alakult. Aztán kb 27 évesen ismét eljött, mivel súlyosabb stresszek értek, mint előtte. Olyankor csinálom, ha túl nagy bennem a düh vagy a szégyen, és nem tudom leküzdeni. Ez nem gyakran fordul elő, de időnként sajnos még mindig.
28N
13/14 anonim válasza:
Engem folyton az a gondolat gyötör hogy vágják fel az ereimet. De tele vagyok hegekkel borotva okozta hegekkel. Súlyos vagyis klinikai depresszióm van. Bipoláris depresszió val szociális fóbiával, kényszeres gondolatokkal körítve. Személyiség zavarom is van, egyéb meghatározható mentális zavar néven. Pszihotikus tüneteim is vannak. Ezért teljesen feleslegesnek tartom magam. Csak egy tehernek mindenki számára. Ezzel küzdök nap mint nap. Nagyon nehéz. De nem adom fel. Te se add fel!
14/14 anonim válasza:
Én 24 évesen férceltem az ereimet. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!