Arra lehet felmentest kapni hogy lampalazas vagyok de nagyon durvan? Mar amikor az iskolara gondolok gorcsolok es ezert adtak magne b6-ot (ami hulyeseg szerintem)
lámpalázra??? felmentés?
és ha felmentenek?
gondolod, hogyha majd pár év múlva a munkahelyeden a főnök megkérdez tőled valamit, akkor bemutatod neki a felmentést, és nem kell válaszolnod neki???
egyébként pl zenészek Propranolol-t szednek lámpalázra, egyik barátom zenész, neki bevált. sajnos csak receptre kapható, de ha van ismerős orvos, talán feírja.
Szia,velem is ugyanez a helyzet/:
Ha szeretnéd kicsit csillapítani ezt a stresszt,akkor gondolj arra doga írás közben,hogy "Nálam hülyébbek is megcsinálják,nekem is menni fog!"
Meg igazából az egész fejben dől el.(; Ne aggódj,a dogák és a suli miatt kár agyonizgulnod magad,tök felesleges,semmi értelme.(;
Tudtommal erre felmentést nem lehet kérni,esetleg a tanáraidnak szólhatsz,hogy neked nehezebben megy a felelés,hagy írd meg.
Sok szerencsét,tényleg csak fejben dől el.((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!