Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is van így ezzel? Egyszerű...

Más is van így ezzel? Egyszerűen unom, ha valakinek ezt elmondom, azonnal nyomatja a mainstream dumát amivel megakar győzni arról, hogy ő jobban tudja hogy is érzek én.

Figyelt kérdés
Mostanság hezitálok, hogy megöljem magam, pusztán csak mert unom az életet...minden túl szabályszerű, monoton és nincs lehetőségem ebből kiszakadni. Csak 1 jelentéktelen ember vagyok többi közül...barátok, barátnők, ők sem számítanak már. Egyszerűen nem találok okot arra, hogy éljek. Miért fejzzem be a középsulit, ha utána csak mégtöbbet kell tanuljak, hogy aztán az egész életem a munkáról szóljon? Annyi ilyen ember van és lesz is... és ezzel nem azt akarom modani, hogy arra vágyok, hogy halálom után emlékezzenek rám, vagy, h attól félek jelentéktelenként ér el a vég...szimplán csak beleuntam.

2016. szept. 18. 17:27
 1/7 A kérdező kommentje:

Ok, igazából erre nem várok válaszokat, csak jó volt ezt úgy kimondani/leírni, hogy nem jöttek rá a szokásos reakciók.

Éjjel ezen rágódtam aztán ma reggel átgondoltam az egészet tiszta fejjel és ma megteszem...rohadtul remélem, hogy jól fogom átvágni a rohadt ereimet, ciki lenne ha nem :/

2016. szept. 19. 11:38
 2/7 anonim válasza:
Ha meghalsz meg végképp nincs esélyed kikászálódni ebből. Figyelj,nekem nem az,hogy élni nincs okom,hanem meghalni van. De gondolj arra az egy feketebárányra,aki a fehér tömegből mégis kitűnik. Egy életcélt,ami a szívedhez a legközelebb áll, fel kellene kutatnod. Ha befejezed a középsulit,végzettséged lesz. Ha továbbtanulsz,felsőfokú végzettséged lesz. Ha gyári munkában vagy ahhoz hasonlókban helyezkedsz el,akkor igen,valószínűleg arról fog szólni az életed,de van aki még így is pozitív tud lenni. De egy felsőfokú végzettséggel ha elhelyezkedsz, meg fognak fizetni. És nem leszel 7/7 betáblázva,bár ez függ a munkától,de a szabadidő mindenképp több. Ha jól élsz,megtehetsz olyat amit jelenleg nem tudsz. De nem is az kell,hogy jók legyenek az anyagiak. Hanem jobb:) Na de van mégfontosabb. Miután ezt elolvastad szállj magadba és gondold végig,hogy mi az a dolog amivel szívesen foglalkozol,ami leköt. Járj utána mi az ami ahhoz fűződik. Jelentéktelen ember vagy a többi közül? Egy nap te leszel az az ember,akinek csak te jelentesz valamit,más meg nem. Türelmem már az élethez és azokhoz amit leírtál nekem sincs,sőt,már bosszant. De mást lehet tenni? Nem!:) Tudod mit? írj privátot! Beszélgessünk..
2016. szept. 19. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Épp ez az, nincs olyan dolog az életemben ami képes lenne lekötni. Az eddigi 16 évem gyakorlatilag arról szól,t hogy minél több dologban kipróbáljam magam. Sportok, hangszerek, művészetek...nem az én világom. Mindenki azt mondta van tehetségem a zenéhez, de én nem élvezem, úgy meg mi értelme? Aztán próbáltam a piálást, nem jött be, se a cigi se a drogok...igen, ez már eléggé a másik véglet. Nincs semmi olyan dolog ami jobban érdekelne, ami közbe 100% jól érzem magam.

Az meg nem nyugtat, hogy lesz valaki majd az életemben akinek én jelentem a mindent...mert nem bírom elképzelni azt, hogy jobban leszek ezért nem akarnám megtenni vele, hogy nézze végig ahogy csak süllyedek...ezt már így is megcsináltam a barátaimmal és utálom is magam emiatt...nem akarom, hogy több ember legyen szomorú csak miattam...így is annyi mocsok van a világban

2016. szept. 19. 12:40
 4/7 anonim válasza:
Az egész világ egy pöcegödör. Egy süllyedő rothadás. Tehát sok ember lelkileg taposott. Arra még nem gondoltál,hogy te taposs?;D Írhatok privátot? Sokban hasonlítunk
2016. szept. 19. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem. Egész életemben mindig próbáltam segíteni azoknak akiket basztattak, hogy akár csak kicsit elhitessem velük: van jóság. Az egy másik kérdés, hogy cserébe nem kaptam semmit, de nem is vártam. Képtelen vagyok más embereken áttaposni...egyszerűen az olyan mintha magamat tagadnám meg.

írhatsz, még van időm

2016. szept. 19. 12:54
 6/7 anonim válasza:
Ment a privát:)
2016. szept. 19. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sikerült kilábalnod a helyzetből? Remélem nem tettél semmi rosszat magaddal.

2021. nov. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!