Meg akarok halni, mindent elrontottam de nem merek. Mit tegyek?
Pokoltól ne félj, nincsen, ahogy isten sem.
Esély sincs arra, hogy úgy ismerkedj össze egy normális, de nőkkel kicsit béna férfival, hogy múltad titkold előtte?
Pár hónap alatt mellette kicsit összeszednéd magad. Aztán ha komolyabban akarna venni, akkor annyit vallj be, hogy egyszer-kétszer szexeltél pénzért, pár hónapig ittál, kábszereztél. Sok csaj is kb. 10-zel osztja a bevallott partnereinek számát...
#13-é a jó válasz!
"Elb.sztam mindent." - mégis mit b.tál el? Amit leírtál legalábbis, az alapján semmit. Jó sz.r leosztással indulsz neki az életnek, annyi az egész. Nem vagy egyedül!
Van, aki egész életében hegynek felfele harcol, valami geometriai képtelenség folytán mégis egyre lejjebb és lejjebb kerül, míg végül egy élet megfeszített küzdelme után 45-50 évesen megérkezik a híd alá/börtönbe/zárt osztályra/hullaházba. De 21 évesen még semmi sincs veszve.
"senki nem bírta végignézni ahogy tönkreteszem magam" - ezt ne is várd senkitől, de minek csinálnád? Ha már az a bizonyos leosztás ge....ar, akkor legalább TE ne árts MAGADNAK! Prostitúció, drog, pia, az összes ilyen önsorsrontás a kukába! Rontották eleget mások... Te viszont értelmes vagy, ahogy #13 is írta. A legtöbb "sorstársad", aki elrettentő példa lehet a környezetedben (állami gondozottból lett drogos és/vagy prosti) fel sem fogja igazán a helyzetét, az összefüggéseket, a kilátásokat és akadályokat. Te láthatóan nem csak felfogod, hanem 10-15 sorban normálisan, összeszedetten, higgadtan fel tudtad vázolni a helyzeted. Szóval lehet még ebből akármi, csak nagy-nagy kitartás kell hozzá, és keresd a segítőket, persze anélkül, hogy bárkire ráakaszkodnál. (Főleg fiúkra! Azzal csak a kihasználást vonzod be!)
Vannak olyan civil szervezetek pl, akik az ilyen helyzetben lévő fiatalok segítésével foglalkoznak elsősorban. (Néhány hónapja láttam egy dokumentumfilmet egy ilyen papról, de már nem emlékszem névre, műsorra...)
Szia!
Kemény csajszi vagy, hidd el.
Volt 1-2 egész jó válasz már előttem, akik jelezték, hogy van megoldás a jobb életre, és ez így is van.
Én is megragadnám, hogy ha lehet, egy ideig a mamádnál lakj, ha munkát is találsz onnan, mármint abban a városban. És akkor bele is adsz egy kissit, csak nem fog elküldeni.
Másik két dolog, ami miatt írok:
egyik barátnőm ment át hasonlón, legalábbis a prostituáltas múltját elmesélte, ugyanígy, hogy drogokkal lehetett csak kibírni és hogy lelkileg mennyire tönkre tette.. Soha többet nem csinálta szerencsére, de az valami pokol lehetett. Annyira aranyos és szeretnivaló lány pedig. Ezt a megoldást eszedbe se jusson számba venni soha többé, még ha jó pénzt is hoz, lélekromboló.
- A másik, hogy egy másik barátomnak meg szintén 9 osztálya van meg, 25 éves. Most van még mindig folyamatban, munka mellett csinálgatja estin ő is.
Ahhoz képest olyan munkakörbe került, ahol érettségizettek meg szakmával rendelkeznek vannak, mert értelmes. Te is az vagy. Persze elsőre ez nehezebb, de nem lehetetlen, ha látják majd, hogy értelmes vagy még munkahelyen belül is kaphatsz jobb lehetőségeket.
Az ilyen kihasználós pasikat(férgeket) meg hagyd a francba, undorítóak. Ja és erre visszatérve, nem baj, ha elmondod a múltadat, de jól gondold meg, és csak akkor mond el, ha az illetőben tényleg a társadat látod. És csak idővel. Ne kezdj ezzel már az elején, ha komolyra fordul, és már megvan a kellő bizalom, magyarul eljön az ideje, akkor nyugodtan elmondhatod. Nem feltétlenül csinál majd ebből problémát az, aki megszeret, a barátnőm sem bírta magában tartani, bár ő a párjának jóval később mondta csak el. Nem volt belőle végül semmi neheztelés, inkább csak sajnálta, amiért át kellett ezen mennie.
Nehéz tud lenni az élet, de túl vagy már sok nehéz dolgon. Amiket még egyszer nem akarsz, azt döntsd is el, hogy többet nem is lesz olyan. Mostantól másképp alakítva az életed lehet jobb a múltadnál, ebben biztos vagyok, ez sem lesz könnyű és nem valósul meg egyből, de idővel jobb lesz. Kitartás!
Előző vagyok.
Hol keresel munkát amúgy, melyik városban? Elég ha annyit írsz, hogy Pest-e vagy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!