Ha 3 napig 5 órát aludtam minden este, lehet agykárosodásom?
Ki írja? Brit tudósok? Jesszus....
Tudod, milyen egy visszafordíthatatlan agykárosodás? Nem tudod mozgatni valamidet, magad alá csinálsz, nem ismersz meg embereket, nem megy a beszéd stb. Ha ezekkel nincs gond, akkor ne aggódj.
Ó szívem ... látszik nincs még sok tapasztalatod ...
Én 1 évig dolgoztam olyan munkahelyen ,ahol a beosztás miatt heti 5-6 napon át napi max 5 óra volt amit alvással tölthettem .... Agykárosodott nem lettem ,mert ott hagytam azt a helyet .....bár most már sejtem legalább miért volt annyi hülye munkatársam :-P !
Tuti.
Latszik abbol is hogy hulyeseget kerdezel.
Ettol nem lesz semmi bajod. Ha 5 napig, 3 orat aludtal volna attol mar talan.
Aki azt irja hogy az alvas hiany nem okoz agykarosodast, annak is lehet valami baja, mivel tenyleg okoz. De ilyen merteku meg nem.
Nálad láthatóan azzal járt...Vagy már előtte sem lehetett túl sok eszed.
Gondolkodj már, ember! Ha egy ilyen piti dolog agykárosodással járna, akkor a világon mindenki súlyos agykárosodott lenne. 5 óra alvás nem annyira kevés. Van, akinek soha nincs lehetősége ennél többet aludni.
Ha éjszakás műszakban voltál éppen, akkor lehet.
A főnököd beveri a fejed, ha meglátott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!