Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin hatása?

Frontin hatása?

Figyelt kérdés
Pánikbetegséggel küzdök egy ideje, de eddig gyógyszer és bármi más segítség nélkül le tudtam győzni.Amióta kezdődött, nem nagyon mertem elindulni a városon kívül, de a páromnak nem akarom az életét leszűkíteni ez miatt. Kitalálta hogy menjünk el Pestre a napokban, rábólintottam, mert nem mehet ez így tovább. Az orvostól kaptam még anno erre Frontin 0.25.öt, sosem kellett még beazednem, inkább leküzdöttem, arra lennék kíváncsi hogy milye hatása van, mit fogok érezni, és hogy meg tudja e ténylegesen fogni a pánikot? Mennyi ideig tart a hatása, és mennyit lehet belőle bevenni? Köszi
2016. szept. 11. 07:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A magas vérnyomásom csak abban a két hétben volt amikor jobban eluralkodott rajtam a pánik, voltak időszakok amikor nehezebben tudtam kezelni mert már fáradt voltam és hatalmas mentális koncentráció kell hozzá hogy vissza tudd fogni, nagyon nehéz, kevesek tudják megcsinálni, szerencse hogy nekem ment magamtól. Amúgy teljesen normális 127 körüli a vérnyomásom
2016. szept. 11. 10:14
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Nyugodtan beszedhetsz alkalmanként egy-két szemet, nem lesz semmi bajod tőle. Beszedés után picit tompultabb leszel, valószínűleg kicsit álmos is, ennyi az egész.
2016. szept. 11. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Ha eddig tudtad kezelni a pánikot Frontin nélkül, értelme nincs elkezdeni szedni! Egyrészt, mert - ahogy többen is nagyon helyesen írták - függőséget okoz. Tapasztalatból mondom, mert én egyszer eljutottam odáig, hogy egyre több kellett - napi 8-10 szemet szedtem a felírt 3x1 helyett. Amikor elkezdtem róla lejönni, iszonyatos elvonási tüneteim voltak napokig.

Szóval, végső soron az a meglátásom, hogy ha eddig kibírtad nélküle, nem érdemes elkezdeni szedni! Tényleg olyan, mintha drogoznál, lejönni róla pedig - ahogy már írtam - borzalmas, ráadásul a gondjaidat se oldja meg!

2016. szept. 11. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:
38%

1 darab nem fog függőséget okozni, ne hallgass a süketelésre. (Láthatod micsoda ostobaságokkal osztják az észt: pl hogy hosszú idő után hat, meg hogy 1 darabtól leszel függő)

A 0,25 ráadásul kis adag. Kb 15-30 perc után hat. Ha csak szorongsz éppen, elmúlik tőle, ellazulsz, valószínűleg kicsit el is álmosodsz, semmilyen bajod nem lesz tőle. Ha pánikrohamod van, akkor az is elmúlik, de ha erős, akkor lehet, hogy 0,5 is kell. 2-3 órát tart a hatása.

A függőséghez legalább napi 1 mg kell, rendszeresen szedve.

2016. szept. 11. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem embere válogatja.

Anno én is kaptam és szedtem a 0,25ös frontint. Hosszabb ideig (hetek).

Soha semmi hatást nem éreztem pedig a végén már majdhogynem marokszám ettem , mint a tic-tac-ot.

Pont ezért is hagytam a fenébe. minek szedjem ha nem hat kicsit sem.... :S

2016. szept. 13. 22:24
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Gratulálok annak a sok tudatlan f.sznak aki kommentáltak!

1. nem okoz függőséget

2. nem okoz személyiség változást,de mindenesetre ezen jót röhögtem

3. egyetlen dolog van ami függőséget okoz,az pedig a korlátolt emberek FÉLELME

Mi a fas.ért nem néztek utána a dolgokknak mielőtt elkedztek fa.zságokat írogatni.

U.I Sok korlátolt barom

2021. márc. 28. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

16-os

Kivéve ugye a 14-es.

2021. márc. 28. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
39%

16-os

Bocsánat,tisztelet a kivételnek.

Ezt elfelejtettem írni.

2021. márc. 28. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
De amúgy meg 17-es,ha nem tetszik eltakarodhatsz a k.rva any.dba
2021. aug. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!