Frontin hatása?
Ha eddig tudtad kezelni a pánikot Frontin nélkül, értelme nincs elkezdeni szedni! Egyrészt, mert - ahogy többen is nagyon helyesen írták - függőséget okoz. Tapasztalatból mondom, mert én egyszer eljutottam odáig, hogy egyre több kellett - napi 8-10 szemet szedtem a felírt 3x1 helyett. Amikor elkezdtem róla lejönni, iszonyatos elvonási tüneteim voltak napokig.
Szóval, végső soron az a meglátásom, hogy ha eddig kibírtad nélküle, nem érdemes elkezdeni szedni! Tényleg olyan, mintha drogoznál, lejönni róla pedig - ahogy már írtam - borzalmas, ráadásul a gondjaidat se oldja meg!
1 darab nem fog függőséget okozni, ne hallgass a süketelésre. (Láthatod micsoda ostobaságokkal osztják az észt: pl hogy hosszú idő után hat, meg hogy 1 darabtól leszel függő)
A 0,25 ráadásul kis adag. Kb 15-30 perc után hat. Ha csak szorongsz éppen, elmúlik tőle, ellazulsz, valószínűleg kicsit el is álmosodsz, semmilyen bajod nem lesz tőle. Ha pánikrohamod van, akkor az is elmúlik, de ha erős, akkor lehet, hogy 0,5 is kell. 2-3 órát tart a hatása.
A függőséghez legalább napi 1 mg kell, rendszeresen szedve.
Szerintem embere válogatja.
Anno én is kaptam és szedtem a 0,25ös frontint. Hosszabb ideig (hetek).
Soha semmi hatást nem éreztem pedig a végén már majdhogynem marokszám ettem , mint a tic-tac-ot.
Pont ezért is hagytam a fenébe. minek szedjem ha nem hat kicsit sem.... :S
Gratulálok annak a sok tudatlan f.sznak aki kommentáltak!
1. nem okoz függőséget
2. nem okoz személyiség változást,de mindenesetre ezen jót röhögtem
3. egyetlen dolog van ami függőséget okoz,az pedig a korlátolt emberek FÉLELME
Mi a fas.ért nem néztek utána a dolgokknak mielőtt elkedztek fa.zságokat írogatni.
U.I Sok korlátolt barom
16-os
Bocsánat,tisztelet a kivételnek.
Ezt elfelejtettem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!