Ez valamiféle mentális betegség, vagy mi?
Az van, hogy már 4.napja nem ettem semmit, de minden nap megiszok 3 liter vizet.
Nincsen testképzavarom, elégedett vagyok az alakommal, de valamiért úgy érzem, hogy nem akarok enni.Persze éhes vagyok, de olyan jó érzés valamiért, hogy nem eszek.
Pl. ha meglátok valahol egy finom kaját, olyan jó rágondolni, és elképzelni hogy megeszem, megenni meg nem hagyom magamnak, így fokozódik az élvezet.
Az is jó, hogy érzem hogy gyengülök, és hogy tudom hogy elájulhatok, vagy kórházba kerülhetek.Máskor is csináltam már ilyet.
Persze tudom, hogy ez rossz, és ha tényleg életveszélybe kerülnék lehet hogy visszasírnám ezt, és a normális emberek elől sem szeretném igazán elfoglalni a kórházi ágyat, de annyira jó hogy nem eszek, hogy nem bírom abbahagyni.
Ez valami betegség, vagy másoknak is van/volt ilyen?
20/l
Gyomorperforációt kaphatsz, amit műtenek, de a szövődménye ilyen legyengülten hashártyagyulladás, annak pedig a legyengült szervezettel gyakran halál a következménye.
Volt már fiúbarátod?
Beteg vagy, de nem testileg, szervileg.
Fordulj segítségért, mert kikészíted magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!