Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem támogatja az állam...

Miért nem támogatja az állam azokat az embereket akik betegseguk vegett mar a hazat se birják elhagyni?

Figyelt kérdés
a neten sot itt az oldalon is megismertem olyan embereket akik a mentalis betegseguk miatt csak nagy ritkán vagy szinte sose birja elhagyni a házat, sajnos én is közéjuk tartozom egészséges ember el sem tudja képzelni mekkora kinszenvedes ez, dolgozni sem tudnak, az ilyen embereket miért nem tamogatjak legalabb egy minimális összegel mondjuk 20-30 ezer forintal amig meg nem gyogyulnak? természetesen kötelezövé kell nekik tenni hogy orvoshoz járjanak, a csalok meg ugyse tudnak ezzel visszaélni hisz normális orvost nem lehet átverni, meg 30 ezer forintert senki nem akarná magat betegnek nyilvanitani meg folyamatosan orvoshoz járni sem akarna, tudom h az állam minden pénzt magának akar de rajtunk miért nem segitenek kicsit??? emberek ezek egyáltalán? na jo ez hulye kérdés volt, de ök meg 20 ezresel torlik a popot rajtunk meg nem segítenének legalább ennyivel

2016. aug. 28. 17:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
pedig ha az állam partner lenne abban hogy ezeket az embereket meggyogyitsak es tamogatnak öket idövel ök is jól járnának hisz gyogyultan képesek lennének munkába állni
2016. aug. 30. 10:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Látod, hogy nem partner. Az állam filozófiája az, hogy amíg szavazóképes és termelőképes vagy, addig kellesz, de lehetőleg ránk szavazz, mert kell a pénzed...ha megbetegszel, elfogy a pénzed, akkor meg fordulj fel egész nyugodtan, mert ugye Lézerjani szerint minden ember annyit ér, amennyije van...

Ezt a választ is lehet lepontozni, kormányidióták, ha már érvelni nem tudtok teljes mellszélességgel az imádott kormányotok mellett. De az államhatalom mindig is ilyen volt: a a végsőkig kizsákmányolja az ostobákat, majd halállal fizet nekik.

2016. aug. 30. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező 10-es vagyok. Mondjuk a házat azért el tudod hagyni,ha a megfelelő antidepit eltaláljátok az orvossal.Szertralin,fluoxetin,ezek kb. a leghatékonyabbak.
2016. aug. 30. 18:45
 14/16 homo ludensz ***** válasza:

Kedves kérdező azért ha nem gond írd le nekem konkrétan hogy pánikbeteg vagy vagy súlyos depressziós.

Üggyel bajjal eljárok a gondozóba és egyszer kértem hogy 3 havi gyógyszert írjon fel a pszichiáter és tudod mi volt a válsz? "El tud maga ide járni hiszen nem csonkolt."

Máskor meg felhívtam őket telefonon hogy nem oké a 14 órai időpont mert kint 35 C° meleg van és 11-15 óráig aki teheti..... A válasz: na és,mi is itt vagyunk.

2016. szept. 5. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Onnantól hogy nem termelsz hasznot a politikusmaffiának csak viszed a pénzt, vetélytárs vagy. Ez igaz a betegekre, nyugdíjasokra.

A kormány és a hatalmi elit kutyába se veszi az emberek életét, csak a pénzünk kell nekik, amit kismillió adó formájában elszednek tőlünk. A hatalmon és a pénzükön kívül nem érdekli őket semmi és senki más - ha valakiről már nem lehet több bőrt lehúzni, mehet a süllyesztőbe. Mindezt a népbarát politika jegyében persze.

Köszönjük szavazók! Ismét sikerült jó helyre raknotok az X-et! Még pár évtized és gulágosítani is lehet a szegényeket, betegeket, öregeket!

2018. aug. 25. 02:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez a kormány népességpolitikája

Aki beteg, nyugdíjas, öreg, az már csak viszi a pénzt, el kell tartani az adóból, úgyhogy dögöljön meg minél hamarabb

A politikusok két dolgot akarnak csupán: még több hatalmat, még több pénzt

Hogy ezért hány ezer embernek kell meghalnia, azt ők magasról leszarják

Sztálin bátyó is megmondta ugye, hogy kiirtani milliókat az statisztika...

úgyhogy a Viktátor meg a sleppje lelkifurka nélkül hagyja ezeket a betegeket meghalni, hiába dolgoztak 40-50 évet az államnak, hogy a rohadt politikusnak fussa új Audi flottára, a hála az nem politikai kategória ugye...

"Most is rengeteg olyan visszaélés van, amiben orvosok segítik a "betegeket"."

Aha, és hány ilyet ismersz?

Mennyit tudsz megnevezni?

"Mert az állam jól ismeri a magyar embereket és tudja, hogy azok is visszaélnének az ilyen lehetőséggel, akiknek nincs rá semmi szükségük."

Így is visszaélnek mindennel amivel lehet, csak így pluszba még azok is megszívják akiknek szüksége lenne a segítségre

Ja, amúgymeg egy egyszerű körzeti orvos nem állíthat ki diagnózist csak úgy, ahhoz elbocsájtó papír kell a kórházból

Egy egész kórházzal összehaverkodni pedig kicsit munkásabb feladat, de aki meg tudja tenni, az felőlem visszaélhet vele

Szóval ez nem érv

2019. szept. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!