Most akkor milyen gyógszert szedjek szerintetek, vagy nektek mi vált be?
Van egy milliárd bajom. Kezdem fentről: epilepszia, migrén, elégge rossz a szemem, fogaimról már ne is beszéljünk, alig van már épp fogam+hozzá még fogszabályzó, aztán enyhe asztma,szivemmel is van baj, vérszegény vagyok, pajzsmirigyem be van gyulladva (még hozzá nagyon nagy), refluxom van, 7éve ekcémám van, női problémák, allergia, autoimmun betegség, és most három éve jöttek a pszichiátriai bajok. (Szóval nagyon sok orvosságot szedek)
Múlt év óta jöttek rá a parciális epilepsziámra és pont egy éve járok pszichiáterhez.Először Sertralint és Zyprexát irt fel. Egy fél évig úgy éreztem magamat mint a régi szép időkben, igaz néha visszajöttek a panaszok, de sokkal jobb volt minden, optimista lettem, de utána valahogy visszajött az egész. A zyprexától 10 kilót hiztam és az iskolában rosszak lettek a jegyeim, mert állandóan a zyprexától fáradt voltam és nem tudtam koncentrálni.
A doktornő úgy döntött, hogy ad Risperdal (azt hiszem, hogy így hívják) injekciót és hogy 2 hetente fogja szúrni.
Egy kis ideig szedtem a Sertralint és az injekciót, de két hét után egyszer a nagy erős világítású plázában visszajött minden. Szörnyű volt. Gondoltam, hogy hátha az epilepszia miatt, mert ugyebár a plázákban az a sok műfény meg villogás.A doktornő a sertralin mellé felirta a Seroquel 300-at, de attól 24 órán keresztül csak aludtam, napokig! Csökkentette 200-ra, most egész hétvégén aludtam szintén, de hétfőn visszajött MINDEN!
Olvastam fórumokon, hogy a Seroqueltől olyanok voltak, mint az élő halottak.
Szeretném ismét a Zyprexát szedni, de az orvosnő mondta, hogy szép fiatal lány vagyok, nem akarja, hogy 100kilós legyek. :(
Tanácstalan vagyok.
A Ti tapasztalataitok szerint lehetséges az, hogy megint szedném a Zyprexát és ha már igyis felszedtem 10kilót akkor már többet nem fogok?!
Mert nekem a Zyprexa kell :( :( :( Úgy érzem, hogy csak az segíthet.
Most meg azt mondja az orvos, hogy menjek el 3 hónapra egy szanatóriumba, hogy ott majd kikisérletezik, hogy mi használna. Na én biztos, hogy nem mennék 3 hónapra. Igy se megy a suli, és még annyi kimaradással rosszul járnék. Meg nem birnám ki a családom, KUTYÁM, barátok nélkül.
Utána ugy egyeztünk meg, hogy akkor 3 hétre, de én nem akarok dilikórházba menni.
Ti mit tennétek, vagy mit tanácsoltok?
Bocsánat a hosszú szövegért, csak nagyon szomorú vagyok.
Vagy szerintetek ezt a pszichiátriai okot (nem depresszió) kiválthatta az agyamban lévő káosz a sok gyógyszer miatt?
Tudom, hogy nem vagytok szakemberek, csak kiváncsi vagyok :(
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!