Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki segítsen. Hova forduljak?

Valaki segítsen. Hova forduljak?

Figyelt kérdés
OCD-m és depresszióm is van, emellett hangulatingadozás. Nincs háziorvosom, így hova menejk gyógyszerért, ki fog felírni nekem kényszerbetegségre gyógyszert?
2016. aug. 19. 20:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
elköltöztünk ezért nincs háziorvosom, nem akarok szaladgálni, el akarok mennyi egy helyre ahol felírnak nekem valamit és elkezdik a kezelésemet, az se baj ha be kell feküdni mind 1 csak gyógyuljak meg
2016. aug. 19. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
A lakcímed alapján ki van jelölve egy háziorvos, aki köteles fogadni.
2016. aug. 19. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:
de nincs mondom... nem jeltkeztem át
2016. aug. 19. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
A Down Street 43 alatt van egy nagyon jó orvos. Biztos hogy befogad.
2016. aug. 19. 20:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Értelmes emberek értelmes válaszai esetleg?
2016. aug. 19. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Körzeti kórház pszichiátriáján a doki az fogad,ő szokott gyógyszert írni ilyenekre tudtommal
2016. aug. 19. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tudsz tájékozódni a gondozókról és ha szerencséd van az ahova te tartozol nem kér háziorvosi beutalót (eltérő hogy hol igen és hol nem) a lényeg hogy vagy telefonon vagy személyesen kérhetsz időpontot, itt ambuláns ellátás van, beszélsz egy pszichiáterrel, valószínűleg tesztet is kell kitöltened, aztán megbeszélitek hogyan tovább, ha úgy látja jónak akkor ír fel gyógyszert. Kórházak bennfekvős osztályának nyílt részlegére max beutalóval mehetsz amit pl háziorvostól kéne megszerezned. A gondozóban csak ambuláns ellátást kapsz, tehát ők csak úgy utalhatnak be téged ha zárt osztályra kerülsz és ez indokolt, egyébként csak javasolni tudják hogy kérd a felvételed de ahhoz meg jó volna egy háziorvosi beutaló is, hogy ne küldjenek el. Remélem tudtam segíteni.

2016. aug. 19. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor jelentkezz át! De addig is, menj el ahhoz, akihez akkor tartoznál, ha átjelentkeznél, és kérdezd meg tőle!
2016. aug. 19. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Orvosbol keves van mert a legtobb kulfoldre koltozott. Igy minden varosba sajnos nem jut. Drogdealerbol mindenhol van legalabb 3 azok tudnak segiteni. Gyogyszerrel is foglalkoznak mert mint egy jo vemdeglatos igazodnak a kornyezet igenyeihez. Minden 3. fiatal tudja kihez fordulj. Segitokesz es figyelmes ember, papiert sem ker mert tudja, hogy a haziorvos valto paciensei rettegnek attol az 5 perc papirmunkatol is. A beosztasuk is rugalmas. Egy biztos kepben van kozuluk. Jobb otletem nincs. :)
2016. aug. 19. 23:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem egy dealer nem tudja, hogy mit kéne szednem az OCD-re... Ha meg szívok az állapotom csak pár órára javúl.
2016. aug. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!