Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A rivotril vagy a frontin, ha...

A rivotril vagy a frontin, ha este használom altató hatása miatt, másnap délután okoz fáradtságot, dekoncentráltságot? (nem óriási dózisokban, kb 0,5-1 mg-okban)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 21:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem frontin 0.25 t írt fel az orvos kb mikor bementem hozzá már 30 órája ébren voltam egyhete kezdődött ezaz állapot h nemtudok egyáltalán aludni este csak nappal azt elkezdi pánikbeteg vagyok mondom nemhiszem mer nincsenek rohamaim se zsibbadás se rettegés csak nem tudok aludni azt felirt egy fos nyugtatót vagy miez nem is szedtem be mer ez nem altató én aludni akarok nem lenyugodni. Szal nem vágom mit kezdjek ezzel még szenvedek 4 napig aztán pszihiáterhez fordulok vagy a faszomse tudja már..
2012. okt. 16. 01:21
 22/22 anonim válasza:
Mivel nyugtat ezért altat is . Elöszőr megnyugszol utána meg elalszol.
2016. aug. 25. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!