Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Nyugatókon élek!...

Mit tegyek? Nyugatókon élek! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Annyira kész vagyok idegileg, hogy az orvosom nyugtatót írt fel! Kikészít a párom anyja!... 19 évesen nem erre az életre vágyom... Sírok amikor rám jön...bárhol, bármikor!
2010. ápr. 19. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon nagy vonalakban van. Lehetne egy kicsit bővebben? ...
2010. ápr. 19. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Dobd el a nyugtatókat, mert mama tényleg eléri a célját, és taccsra vág. 19 évesen még állatira fiatal vagy ehhez.
2010. ápr. 19. 15:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Soha semmi sem tetszik neki amit csinálok! Mindig kritizál... teljesen át akar formálni olyanná mint amilyen ő! Együtt élünk így hárman...már jó ideje! Nem enged főzni! Nem enged semmit sem csinálni! Mindig a lányát kéri meg mindenre pedig ő már nem is lakik velünk! Az sem mindegy neki hogy hogy van a hajam, vagy hogy mit vegyek fel! Még azt is el akarja dönteni hogy mire költsem a fizetésem, hogy kiket hívjunk meg majd az esküvőre...vagy hogy majd mi legyen a gyerekünk neve... Ja és még a hátam mögött is kibeszél...ugy hallom vissza a dolgokat! Mostmár abban sem vagyok biztos, hogy akarom e ezt az életet! A párom nem hajlandó lépni! Én meg nem tudom még ezt csinálni sokáig! Nem számít a véleményem, és nem is tekint családtagnak... de még tudnék mesélni sztorikat!...
2010. ápr. 19. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtok külön költözni, akkor ez az állapot nem fog javulni. És akkor bizony neked kell kilépni belőle, mielőtt teljesen tönkremész bele.
2010. ápr. 19. 22:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Külön tudnánk...ill külön tudnék! Mert van egy olyan érzésem hogy ha lépni kellene...azt egyedül kellene megtennem...Nem tudom h ezt így értitek e...de nem akarom leírni ami lehet h az igazság...fájna "kimondani"...tulságosan szeretem a páromat
2010. ápr. 21. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Kegyetlen leszek, előre mondom érte, hogy ne haragudj. Azért így, mert néhány barátosnémat (meg magamat) szintén így sikerült helyrepofozni... szóval:

- Ne erőlködj azon, hogy megfelelj a drága mamának. Nem fog menni, úgyis talál valamit, amibe beleköthet.

- Ne erőlködj azon se, hogy leüljetek és megbeszéljétek, mert az azt követő esetleges kompromisszumos állapot kb. egy-két hétig fog tartani, legfeljebb nem fogja a szemedbe mondani és halkabban pletykál rólad.

- A harmadik, amin ne erőlködj, az a párod választásra kényszerítése. Ne mondd neki, hogy beszéljen az anyjával: egy férfinak az anyja szent, tehát ha el is kezdi, úgyis az lesz a vége, hogy igen mama.

Amin "erőlködhetnél": :)

- elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy: 19 éves fiatal lánynak. Akinek igenis álljon úgy a haja, ahogy magának tetszik, hordjon olyan ruhákat, amikben jól érzi magát és foglalkozzon olyan dolgokkal, amiket ő szeret.

- felejtsd el a függőséget, legyen az a párodtól, mamától vagy párkapcsolattól függőség. Túlságosan szeretni nem lehet, csak túlságosan félni magadtól és ezért másba kapaszkodni.

summa summarum, mi van akkor, ha nem felelsz meg a mamának? megver? zsarol érzelmileg? hát ha hagyod... :D

bocs a terjedelemért...

2010. ápr. 22. 10:01
 7/9 A kérdező kommentje:
annyira nem is volt kegyetlen... tudom ezt mind, és igazad van... félek lépni! De előbb utobb meg kell tennem...és inkább előbb mint utóbb...mert lehet h 25 évesen már idegroncs leszek, vagy előbb! De ha szólok neki valamiért, nem veszi észre magát... ugy csinál mintha mise történt volna... össze kell szednem magam...
2010. ápr. 22. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Költözz el! Hogyha a párod valóban szeret, követni fog.

.....Az anyjával mégsem bújhat ágyba!..... :)

2010. ápr. 23. 00:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd 35 évesen két gyerekkel félhetsz! 19 évesen nem! Ha most mem lépsz, neadj'isten, még két gyerek is becsúszik, egy életre megnyomorítod magadat és a két gyereket! 19 évesen nem szabad lecövekelni, ez még hosszú évekig a párkeresés időszaka, 10 év múlva esetleg már kezdhetsz aggódni, ha addig nem találtál megfelelő, szerető társat. Most lépned KELL, ha egy kicsit is szereted önmagadat!
2010. ápr. 23. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!