Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rexetinnel kapcsolatos kérdés,...

Rexetinnel kapcsolatos kérdés, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Olyan emberek véleményére lennék kíváncsi, akik szedték vagy szedik ezt a gyógyszert. Mik a tapasztalataitok?

Olvastam rengeteg rémtörténetet már róla, de úgy érzem a jelenlegi problémámból nem tudok kijönni.

Pánikbetegség-depresszió-szorongás... Ha lehet a hozzá nem értők (akik nincsenek benne ebbe a pokolba), ne akarjanak lebeszélni róla, ők is meg akarnának gyógyulni.

-

Eddig első napomnál tartok, 10 mg, de nem éreztem semmi mellékhatást, talán kicsit izgatottabb lettem tőle. Normális?

2016. aug. 6. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukám kb 20 éve szedi, semmi baja tőle. Szintén ezek miatt. Más gyógyszerektől rosszul volt. Rivotrilt szed még mellé. Csak ennyit tudok mondani:)
2016. aug. 6. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt még ne akarj nagy következtetéseket levonni. Nyugi, nem lesz semmi baj. Ha mégsem válik be a gyógyszer, akkor majd ír fel az orvos másikat.
2016. aug. 6. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Majd három hónap után kezd el hatni, de akkor se várj azonnali csodát. A gyógyulást pedig ne csak a gyógyszerre alapozd, magad is kezdj el kijönni a gödörből. A gyógyszer időt biztosít ehhez. Nyugtatót nem kaptál hozzá? Mert az is fontos része a dolognak...
2016. aug. 6. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Termeszetesen tudom hogy ez csak manko. E nelkul is mar 3 4 honapot kondiztam es tanfolyamokra jartam viszont a szorongasos zavarommal nem tudtam teljesen koncentralni. Valamint eleg zarkozott lettem. Nyugtató van de azt se szedtem mindig. Most rexetin melle meglatom mi lesz.

2016. aug. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!