Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fellépésem lesz és nagyon...

Fellépésem lesz és nagyon rosszul vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira izgulok, hogy az valami hihetetlen. Gyomorgörccsel keltem, most hányingerem van és nagyokat kell nyelnem, fojtó érzés van a torkomban. Tudom, hogy az egész pszichésen van, de már relaxáltam, meditáltam, ittam nyugtató teát, sétáltam, nagy levegők stb. Semmi nem segít. Nem tudom mit csináljak, annyit készültem erre a napra és annyira vártam, de borzasztóan rosszul vagyok és bármit megtennék, hogy elmúljon és, ha ennek az az ára, hogy el se megyek akkor el se megyek, mert már nem bírom. De utána meg annyira fogom bánni. Kérlek valaki! Mit tegyek?
2016. aug. 3. 13:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Meg nagyon félek, hogy elhányom magam így nem nem tudom, hogy fogok merni elindulni, ennem muszáj volt egy keveset, mert különben meg az éhségtől ájulnék el
2016. aug. 3. 13:06
 2/2 anonim válasza:
pszihologus tudna segiteni azok ki tudnak gyogyitani ebbol
2016. aug. 5. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!