Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érzett már valaki ilyen vagy...

Érzett már valaki ilyen vagy hasonló kellemetlen érzéseket a mellkasában?

Figyelt kérdés

Időnként teljesen váratlanul olyan érzésem van a mellkasomban a szegycsont illetve mindkét mellemnél mint mikor megijesztik az embert és azt a furcsa bizsergő érzést érzi. Vagy nem is tudom mihez hasonlítsam. A szívem viszont nem kezd el gyorsabban verni. Ha előjön ez a furcsa érzés akkor hullámzóan jön pár másodpercenként.

Xanaxot szedek a betegségemre , és egyedül a xanax ami rövid időre segít ezen az állapoton. De amúgy nagyon félek és aggódok az egészségemért folyamatosan. De ha nem gondolok semmi rosszra akkor is ugyanúgy előjönnek a kellemetlen tünetek ,hiába nem is stresszelek.

Ha valaki tudja mitől lehet ez annak nagyon örülnék :/

20L

2016. júl. 24. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért szedsz 20 évesen Xanaxot? Amúgy lehet extrasystole, legalábbis nekem az okozott hasonló tüneteket. Szedj magnéziumot, azzal fél-egy év alatt gyakorlatilag megszűnhet teljesen.
2016. júl. 24. 18:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Mert elég súlyos generalizált szorongásom és pánikbetegségem van. Enélkül már szerintem nem itt lennék.
2016. júl. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!