Frontinnak van mellékhatása? Van halálos adag?
Figyelt kérdés
Egyik nyomorék szerdán egy buliban blekevert valami szart a piámba,egy hatalmas adagot,utólag úgy tudom,valamilyen Frontin nevű szer vagy "gyógyszer" és perceken belül úgy kiütött hogy ma délután 2-ig nem is tudtam magamról,a fejem most is borzasztóan szaggat majd meghalok és hányingerem is van.Alig ittam valamit,szóval biztos nem attol van....Lesz valami bajom,menjek orvoshoz? 18 eves leszek jövőhéten2016. júl. 7. 21:12
1/4 anonim válasza:
A frontin egy nyugtató.
Nekem szednem kellett szorongásra, de csak napi egyet, és attól is borzasztóan fáradtnak éreztem magam minden egyes nap.
Alkohollal keverve nyilván nem volt pozitív hatással a szervezetedre, én azt mondanám, hogy a biztonság kedvéért kérdezz meg erről egy hozzáértő orvost!
2/4 anonim válasza:
Ha alkohollal vegyül, olyan, mintha drog lenne.
3/4 anonim válasza:
Még 50 db se halálos. Többet meg nehéz lenne szerezni is.
4/4 anonim válasza:
A hatóanyaga a Xanaxnak felel meg. Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod, mert veszélyes alkohollal együtt alkalmazni. Menj el a háziorvosodhoz, és mond el a tüneteidet. Szerintem igyál rengeteg folyadékot, és szedj vitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!