Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a tünetei egy hibásan...

Mik a tünetei egy hibásan elvégzett hipnózisnak?

Figyelt kérdés
Szakítást nem tudtam feldolgozni, hipnoterápiával foglalkozó szakemberhez fordultam. Levitt hipnózisba és megkísérelte az oldást, ami nálam rángatózást váltott ki és iszonyat lelki fájdalmat, majd látva, hogy ez nem megy, kihozott a hipnózisból, de nem vezetett ki abból a képből, hogy össze vagyunk kötözve, tehát tk. módosította a tudatomat. Ez egy hónapja történt, azóta nem tudok normálisan gondolkodni, egyre mélyebbre süllyedek, képtelen vagyok létezni. Ne ítéljetek el, kétségbe vagyok esve teljesen.
2010. ápr. 14. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Keress fel egy másikat. Ugyanis ha egy hipnotizőr elrontott benned valamit, azt egy általános orvos nem tudja helyrehozni.
2010. ápr. 16. 13:45
 2/9 anonim válasza:
12%
egy 9mm pisztolygolyo segitene...:-D
2010. ápr. 16. 18:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a második már nagyon közel áll hozzám... :(
2010. ápr. 16. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kontraindikált volt nálad a hipnoterápia. Ki volt aki végezte, milyen végzettsége volt?

Egyébként a leírt tüneteid nem biztos, hogy az egy darab hipnózistól van..!

Klinikai szakpszichológust, vagy pszichiátert keressél fel sürgősen!

2010. ápr. 17. 19:40
 5/9 anonim válasza:
én nemrég hallottam,h aki rosszul végzi el a műveletet,a hipnotizált fél halálát is okozhatja, vagy a régi emlékeiben ragad és olyan lesz a gondolkodása mint amilyen egy kisgyereknek :-/ vigyázni kell,h kivel hipnotizáltatod magad
2010. ápr. 21. 20:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem eljutni egy SVT kezelésre.
2010. ápr. 21. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha hiszel a placeboban, akkor még jó is lehet. Nem összehasonlítható a hipnózissal. (persze a szakmailag helyesen alkalmazottal)
2010. ápr. 22. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Mi történt veled azóta?

2010. nov. 22. 21:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Régen jártam itt, elnézésedet kérem, hogy most írok. Köszönöm a kérdést! Az a bizonyos kép még mindig mozgatórugója az életemnek, mint egy vázra, teljesen köré épült az életem. Ennek vannak rossz, de vannak jó oldalai is. A jó oldala az, hogy az a bizonyos kép programként kezdett el működni, a hipnózist követően egy hónapra ismét egy pár lettünk és azóta is együtt vagyunk, a közös életünket éljük, idén szeretnénk esküvőt. A kötődés rettenetesen erős közöttünk, erősebb annál a képnél, ahogy össze voltunk kötve a hipnózisban. Szívemből szeretem őt. A rossz oldala viszont az, hogy nagyon ritkán bevillan, zárlatként: nem tudom, hogy ez én vagyok-e, vagy a hipnózis.
2011. márc. 30. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!