Mit tehetnék, hogy minden jól sikerüljön?
Ismét én, szocfóbos sorstársad.
Elmondom az egyik vizsgámat még abból a koromból, mikor nem kerekedtem felül a pánikreakciókon, hátha lelket önt beléd:
A kitűnő írásbeli után jött a szóbeli. Féltem, nagyon. Elsők között mentem be, hogy mielőbb túl legyek rajt. De egy kérdésbe belezavarodtam, és komolyan leblokkoltam. Azt hittem, elégek, úgy elpirultam, remegett a hangom, alig kaptam levegőt. De megfogadtam egy tanácsot: átugrottam azt a részt, és a téma végén tértem vissza rá.
A szóbelim is ötös lett, és a vizsgaelnök dicséretével végeztem, kiváló eredménnyel. Marhára nem azt nézték, hogy milyen a fejem, hanem azt, hogy tudom-e, amit kell.
Sokat foglalkoztam a szocfóbbal; pszichológusnál is voltam. Így el tudom mondani, hogy a megoldás az önfigyelés minimálisra csökkentése, vagy megszüntetése, és a koncentráció a történesekre.
Az én szavaimnak hitelt adhatsz. Hiszen sokáig benne éltem.
További sok sikert!
Köszönöm szépen a biztatást!
Igen tudom, hogy senkit se fog érdekelni hogy mondjuk elpirulok, avgy izzadok csak az a fontos amit akkor elmondok, de vhogy egyből azt érzem hogy mindneki azt figyeli mikor vétek...
Meg sokan hülyének néznek, hogy Te jó ég ezzel meg mi van, hogy lehet ennyire ideges vki egy vizgsa vagy felelés miatt pedig aki benne van tudja mennyire rossz
enyhe nyugtatót így is szedek, de csak ilyen vényköeteles menteset, de azt is szeretném elhagyni mert nem ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!