Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nincs kedvem beszélgetni?

Miért nincs kedvem beszélgetni?

Figyelt kérdés

Már egy ideje,kb több,mint egy éve úgy vagyok vele,hogy egyszerűen nincs kedvem beszélni/beszélgetni.

Beszélnek hozzám az emberek és bólogatok csak,vagy max.kinyögök egy "aham"-ot.És konkrétan sokszor már idegesít,ha beszélnek hozzám.A család tagjaimmal,barátaimmal ugyan így érzek..sokszor már bűntudatom van emiatt,hogy erre sem vagyok képes,hogy beszélgessek valakivel normálisan.

Mi bajom lehet?

17/L

2016. jún. 22. 09:13
 1/5 anonim válasza:
En is ilyen vagyok bar en beilleszkedni se tudok sehova soha nem is tudtam mondjuk en mar az elettol is undorodom nagyon halalvagyam van
2016. jún. 22. 12:18
 2/5 A kérdező kommentje:
En regen voltam igy.Vagdostam magam,ongyilkossagot kisereltem meg stb.De szerencsére sikerult ebbol kilabalni egyedul,pszichologus nelkul,bar kelletr hozza 3-4 ev.De ha az ember igazan akarja,akkor sikerul.De azert meg mindig vannak ennek megmaradt darabkai.Mint pl a kerdesem temaja is,hogy beszelgetni sincs kedvem,sokszor kikelni az ágybol is megeroltetes,nagyon sokat alszok..ilyesmik.Ezeket nem ertem sokszor,hogy miert vannak,amikor ugy erzem megygyogyultam mar
2016. jún. 22. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
10%

Antiszociális gyökér vagy! Sokat simogattad az okostelódat és állandó netkapcsolatban vagy, leszoktál a rendes beszédről és az emberekről!

Nem tanítottak meg viselkedni, és nem kaptál jó nagy tockosokat, hogy ne legyél ekkora illetlen és embergyűlölő gyökér!

2016. júl. 22. 04:44
 4/5 anonim válasza:
3-as, ne indulj ki magadból...
2021. máj. 19. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ezzel küzdök én is, de szerintem ez "csak" depresszió.
2022. szept. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!