Ajánlanátok jó pszichológust/pszichiátert Budapesten?
Figyelt kérdés
Már lassan két hónapja hogy szakított velem a barátnőm. Sok évig voltunk együtt, és egyedül nem tudom kiheverni. Azóta folyamatosan depressziós vagyok. Megpróbáltam egyedül túltenni magam az egészen, de egyszerűen nem megy. Jelenleg már ott tartok, hogy reggeltől estig iszom, és félek, hogy már kezdek rá is szokni. A szempont elsősorban az lenne, hogy jó, megértő pszichiátert találjak, de ez sem lenne gond, ha nem menne rá még a gatyám is. Előre is köszönöm!2016. jún. 20. 21:06
11/12 ékszerteknős válasza:
Szia. Nem tudom,h aktuális-e még a kérdésed, én Dr. Balogh Ildikót, pesti pszichiátert ajánlanám. A lányom súlyos depresszióval és bipoláris zavarral küzködött,amikor rátaláltam. 2 hónap után rá sem ismertem a saját gyermekemre.
12/12 anonim válasza:
Én két pszichológusnál voltam, akik nem váltak be. Éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben velem és mentem a SOTE-ra. Ott mindenki nagyon segítőkész és rendes volt és az is a mai napig. Én csak ajánlani tudom azt a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!