Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szexuális kielégülésre való...

Szexuális kielégülésre való képességnek elvesztése, mit jelenthet, hova vezethető vissza?

Figyelt kérdés
Ha egy tizenéves teenager (nem tudom magyarul hogy írják) oda jut hogy napi 8-12 alkalommal elégíti ki önmagagát, de képtelennek érzi magát a szexuális kielégülésre, az minek a jele lehet? A jelenség már 2-3 éve fen áll, hogy az év 360 napjában minden nap ennyiszer csináltam, de az utóbbi időben rosszabb kezdet lenni, és most már csak azért nem csinálom többször mert már gyakorlatilag fáj, de ugyan úgy nem érzem hogy kielégültem volna. Ez milyen pszichológiás probléma lehet? Hozzá tartozik, lassan fél éve depresszióval szorongással, és érzelmi kitörésekkel küzdök, illetve időszakos suicid hajlam.

2016. jún. 16. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazából akkor sem tudod levezetni a feszültséget ha kivered, szóval szerintem nyugodtan csökkentheted a maszti adagot, lecserélhetnéd mondjuk kemény edzésre, azzal is le lehet vezetni a feszültséget.
2016. jún. 16. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon is összefügghet a szorongással, depresszióval.

Miért nem kérsz segítséget?

2016. jún. 16. 23:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz de nagyon lassan haladok sajnos.
2016. jún. 17. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!