Csxeba kérdése:
Iszonyatosan feledékeny vagyok és szétszórt. Menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, világ életemben feledékeny és szétszórt voltam. Nagyon tudok egy dologra fókuszálni (programozó vagyok), de ha több (értsd kettő) dolog is bejön, akkor szétesem és kicsúszik a kezemből minden.
Most elfelejtettem elmenni érettségizni, mert az államvizsgámra is készülök :S Emiatt szeptembertől nem tudom elkezdeni a következő egyetemet...
De ilyeneket minden nap bejátszok, hogy pl. megtömöm a kávéfőző kávétartóját darált kávéval és a kávéfőző helyett a mikróba rakom és hasonlók...
Szerintetek lehet kóros? Ha igen, milyen dokihoz menjek ezzel?
#meghülyülök
2016. jún. 13. 09:20
1/1 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj el, aki laborba és neurológushoz is fog adni beutalót, meg amit gondol még.
Ha hormonális eredetű lenne, akkor endokrinológushoz fognak irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!