Nektek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
Pár hónapja abbahagytam a gyógyszerem szedését. Azóta többször előfordult hogy ejjel arra kelek, hogy nem tudok mozdulni. Olyan mintha lebénultam volna teljesen és minden erőmmel küzdök hogy kijöjjek ebből az állapotból. Közben nehezen kapok levegőt. Van hogy hetekig nem jelentkezik de olyan is előfordul hogy egy éjszaka folyamán több. Erős izzadás is előfordul álmomban. Olyankor ágyneműcsere...annyira durva. Hallottam már alvási bénulásról amit állítólag sok ember tapasztal és nem veszélyes csak kellemetlen. Ez az lenne? Volt már hasonló valakinek? Ha az akkor miért jelentkezik folyamatosan? Szerintetek forduljak orvoshoz?2016. jún. 12. 21:01
1/6 anonim válasza:
Nem írod, milyen jellegű gyógyszert szedtél. Elvonási tünet simán lehet az alvásparalízis.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez az? Sok éven át sok félét szedtem. Hònapok óta semmit. Hetekig semmi bajom éjjel. Így lehet ez elvonás? Mit tud tenni a háziorvosom ha ezzel megkeresem? Egyáltalán lehet tenni valamit vagy legyek türelmes?
2016. jún. 12. 21:12
3/6 anonim válasza:
Növényi szert szedjél esténként.
5/6 A kérdező kommentje:
Azokat próbáltam. Semmi... a vadkenderrel való poénkodàst (ami megjegyzem egy ártalmatlan gaz az árok partján) pedig mellőzzük és ne gúnyoljuk ki a segìtőkész vâlaszolót. Az én problémámból meg ne csinâljunk poént mert nem az.
2016. jún. 12. 21:42
6/6 gybalint89 válasza:
Ha valaki napi rendszerességgel (mondjuk esténként) füves cigit szív, majd egyik napról a másikra abbahagyja, az is okozhat alvásparalízist! A fűtől máshogy alszol, kevésbé pihentetően, és nem álmodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!