Napjában mindig otthon vagyok, ha arra kerül sor, hogy ki kell mozduljak, társaságba legyek olyan mintha egyszerre örulnék és nem is, örülök mert nem vagyok otthon, de valahogy mégis hiányzik a komfortzóna. Ha otthon vagyok minden jót elképzelek, hogy ez velem meg fog remélem történi, de van, hogy már nem számítok semmi jóra, mert a magány eluralkodik felettem. Nehezen is ismerkedem, könnyen belezavarodok a beszélgetésbe, sokszor gondolok át mindent, lassú az agyam egy idő után már kellemetlen. Van olyan időszak, hogy egyszer nekem jó lesz, de van olyan is hogy nagyon magam alatt vagyok és öngyilkosságon is gondolkodom, de másnak viszont nem tudnék ártani. Ha nem személyiségzavar, akkor hogy tudnám magam végre jól érezni?? rossz így minden. Ja igen és ha viccelődnek velem eleinte viccesnek találom, de van hogy ez átmegy ilyen támadás szerűségbe, szal nem nagyon szeretem, ha huzamosabban viccelődnek velem.
2016. jún. 7. 15:25
1/5 A kérdező kommentje:
és minden fekvésnél (esti alvás elött, délutáni szieszta) tehát még alvás előtt fokozottan érzem magam szerelmesnek, de jó lenne már egy pár, erre is gondolok, meg még arra is, hogy családom lesz, meg arra is, hogy nem lesz. Ha valaminek neki állok egy idő után elvesztem a motivációm és más fele terelődöm.
2016. jún. 7. 15:43
2/5 anonim válasza:
jó
2016. jún. 7. 15:43
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2016. jún. 8. 04:00
4/5 anonim válasza:
szerintem kilenc éves
2016. jún. 8. 14:46
5/5 anonim válasza:
Ez nem személyiségzavar. Ezt hivják több féleképp is. Döntésképtelenség,és van az hogy mindnekire néha rájön hogy utálja magát,meg mindenféleség,ilyenkor ajánlott hogy ne mozdulj ki,mert mások kedvét is elrontod. Ezen az egy vagy két napon maradj bent nézz egy kis sorozatot,animét amit szoktál.
Nyugodj meg mindenkinek vannak ilyesmi gondjai,hogy egyszer ez egyszer meg az,ilyenek egy normális ember érzései. Mindenesetre,ha ugy érzed valami nincs rendben veled a legjobb az ha az iskola pszichologushoz fordulsz segitségért és tanácsért,vagy anyukáddal beszéld meg ezeket a dolgokat. Egy szakember,vagy egy olyan ember akiben teljes mértékben megbizol. Nem ajánlok egy barátnőt,mivel az nem mindig lesz a te oldaladon,de szerintem anyukáddal is megtudnád ezt beszélni,függetlenül az életkorodtól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!