Ez depresszió? Magánytól kialakulhat depresszió?
Figyelt kérdés
Míg tartott a félév az egyetemen, addig azt hittem, hogy csak az egyetemből van elegem, hogy miatta üres az életem. Annyiból állt a napom, hogy suli, edzés, munka, tanulás, különböző sorrendekben.
Azt reméltem, hogy majd ha vége lesz a félévnek, akkor jó lesz minden. Most pedig még rosszabbul vagyok, mert csak azt érzem, hogy nincs senki, akivel időt tölthetnék. Itthon sincs kedvem semmihez..
Testvérem ma rám szólt, hogy tiszta olyan vagyok, mintha depressziós lennék. Létezhet, hogy a magánytól depresszió alakul ki?
2016. máj. 31. 23:12
2/2 anonim válasza:
Szerintem fordítva,a depresszió egyik tünete a magány, nincs igazán kedved semmihez.Amíg megy az egyetem ott vannak kötelező dolgok amik lekötnek,de ahogy írtad a mélyben azért már megvolt a probléma, aztán amikor egyedül maradsz felszínre törnek a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!