Normális, hogy nem egy rossz emlékként élem meg, hogy molesztáltak?
Kb 16 voltam amikor felfogtam, hogy engem molesztáltak. (Akkor ki is írtam ide egy kérdést ezzel kapcsolatban) Most 19 éves vagyok.
Amikor felfogtam, hogy mi is volt (gondolom azért nem "tudtam" előtte mert nem voltam elég érett..vagy hát nem tudom) akkor nagyon furcsa volt, nem volt rossz érzés hanem ilyen fura..nem is akartam felfogni.
Egyébként az történt, hogy kb 7 éves koromtól olyan 10-ig egy lány (16 éves volt kb, azt tudom , hogy közép iskolás volt amikor ez az egész kezdődött) rendszeresen nézegetett pucéran, megfogta a péniszem ő is mutogatta magát. Akkor én ezt játéknak fogtam fel...egyébként ezen kivül tényleg játszott is sokat velem. Szóval én szerettem vele lenni. Azóta ez lecsapódott bennem és semmi rossz érzést nem érzek ezzel kapcsolatban.És ezt nem értem, tudom , hogy mit csinált velem..tudom, hogy ez rossz , de mégsem vált ki belőlem ez rossz érzést. Ahogy észrevettem ezt senkisem egy "jó dolognak" élte meg.
Szerintetek ez miért van?
És azt sem tudom, hogy ez kihatot e az életemre vagy mindenképp olyan lettem volna amilyen most vagyok.
Nem csak az érzés számít furának, hanem maga az emlék, szóval normális azon a szinten, hogy furának érzel egy fura helyzetet.
Elég szürreálisnak tűnik a helyzet, lehet a fura lány is úgy érezte a helyzetet, hogy "normális", mert neked is tetszik, ilyen idősen nem lehetett valami komplett.
Szerintem a molesztálás ehhez képest erőszakos tett, amikor valaki akaratod ellenére fogdos, vagy levetkőztet, egyáltalán nem figyeli azt, hogy te minek tekinted, úgy érzi, azt tehet veled, amit akar, mint egy tárggyal.
Elég furcsa helyzet, de kicsit másabb, mint egy olyan molesztálás, amire egyértelműen rossz emlékként fognak fel.
Kiskoromból párszor voltak hasonló emlékeim, de nem nálam idősebbel, hanem velem egykorúval, akivel szintén sokat játszódtunk általában, az ilyen meztelenséggel, érintéssel kapcs emlékeket úgy éltem meg, hogy a másik jött az "ötlettel", inkább ő akarta, én meg lelkileg éretlenebb voltam akkor, akit könnyű irányítani. (ez sokat változott azóta bennem) Elég mélyre ásott emlék, amire mindketten cikisen tekinthetünk mostanra, de akkor nem valami vonzalom miatt volt, hanem gyermeki kíváncsiság vezérelt mindkettőnket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!