Olvastam, hogy vannak olyanok, akik kísérleti alanynak jelentkeznek. Hogy tudnék én is jelentkezni?
Figyelt kérdés
Engem nem pénz érdekel, és nem is gyógyszerek kipróbálása, hanem az agykutatás, idegi dolgok. Nagyon kiváncsi vagyok erre. Pl mikor melyik része reagál az agynak, hogyan reagál etc etc2016. máj. 27. 10:01
1/4 anonim válasza:
Nem valoszinü, hogy kisérleti alanyként kielégithetnéd érdeklödésedet. Inkább tanulj!!!
2/4 anonim válasza:
Abban tudnék segíteni, hogy elmagyarázok néhány alapvető dolgot amire épül az agy működése. Korábban Én is görcsösen kerestem olyan lehetőségeket, hogy "kísérleti alany" de hallottam, és rájöttem, hogy ez kizárólag csak a pénzről szól.
3/4 anonim válasza:
Nem is kell jelentkezned. Már is az vagy.
4/4 anonim válasza:
diákmunkát lehet vállalni általában az MTA-n mint kísérleti alany, de itt csak elvégzik rajtad a kutatást, nem igazán részletezik a hátterét meg hogy mid reagál mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!