Megpróbáljam még egyszer?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja kimentem repülővel Koppenhágába 1 napra. Nem vittem magammal a pszichiátriai gyógyszereim és szállásom se volt tehát fent voltam egész éjjel. Másnap mielőtt jöttem volna haza a reptéren pánikrohamom volt, kórházba kerültem ott , 1 hetet voltam ott mig a nagykövetség el nem intézte a hazaszállítást. A kérdésem az hogy gyógyszerekkel elindulva, szállást lefoglalva mégha csak hostelt is, célszerű lenne még egyszer megpróbálni? Vagy nem ér meg annyit az egész hogy megint legyen valami? Félelem van bennem az biztos mert sosem lehet tudni. Nagyon tanácstalan vagyok ezügyben.2016. máj. 26. 19:27
1/1 anonim válasza:
Menj!
Gyógyszereidet magaddal viheted akárhová (kellenek papírok róla a repülőre) és nem lesz semmi gond. Ne hagyd, hogy egy ilyen dolog meggátoljon abban, amit igazán szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!