Akinek súlyos pánikrohamai vannak, és sürgősen
beavatkozás kell, hova tud menni?
Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz, a pszichiáter pedig ad Rivotrilt, de sajnos nem segített még. Tegnap remegtem, majd elájultam, félek hogy legközelebb is megtörténik. Ki kellett nyitni az ablakot, mert nem jött levegő a torkomra (megfulladtam majdnem). Ilyenkor mi van? Nem akarok rosszul lenni :S:S Állami pszichiátriára nem merek bemenni, tudom mi folyik ott :S:S:S Ha adnának egy nyugtató injekciót, örömkmel mennék, de félek hogy benntartanának sokáig, az pedig kizárt.
2010. ápr. 10. 14:40
1/7 anonim válasza:
Ne félj, önmagában emiatt nem fognak benntartani! Vannak igenis nagyon jó pszichiáterek állami rendelésen is. A Rivotril önmagában nem elég a pánikra. Antidepresszánst is szoktak rá adni, amit minimum 6 hónapig kell szedni. Ami még fontos a pánik ún. kognitív viselkedésterápiája, amit a pszichológus csinál. Ebbe beletartozik a légzéstréning, relaxáció stb.
Nem árt, azonban mélyebben is belenézni és az okokat is feltárni. Mennyire vonódsz bele a terápiába? mennyire dolgozol benne?
2010. ápr. 10. 15:54
2/7 A kérdező kommentje:
Annyira, amennyi teljes erőmből telik! Vágyam hogy normális életet tudjak élni, és visszamennu suliba 3 hónap után :'(
2010. ápr. 10. 16:23
3/7 A kérdező kommentje:
(jah meg annyit, amennyire tudok figyelni abba az állapotba a pszichológusnál)
2010. ápr. 10. 16:24
4/7 anonim válasza:
Sürgős esetben az ügyeletre mehetsz, ott adnak nyugtatót.
2010. ápr. 10. 16:44
5/7 anonim válasza:
Hasonlóképpen voltam mint te. Én örömmel elfogadtam az állami pszichátriát, és három hónap alatt tökéletesen meggyógyítottak. Nem tudom, mit tudhatsz Te az állami kezelésről, ami rosszabb lenne, mint a maszek. Az államiban megakarnak gyógyítani, mert amugy nincs hasznuk belőlem. A maszek meg akar tartani élve, kis javulásokkal, mert belőled él. Egyébként senki sem akar téged benntartani, mert csak pénzbe kerülsz. Sőt! Örülj, ha bekerülsz egy kórházba, mert ott legalább gyógyulsz is,
2010. ápr. 10. 17:18
6/7 anonim válasza:
De mi az, hogy a Rivotril nem hatott? Eleget vettél be? És nem órákkal előtte, ugye?
Én ugyan frontint szedtem, de megfelelő adagban az mindig hatott. Meggyógyulni amúgy csak antidepresszánstól lehet, hogy-hogy azt nem írtak fel ilyen súlyos esetben? Mielőbb el kell kezdened egy ilyen kúrát, felesleges befeküdni bárhova is.
2010. ápr. 10. 18:38
7/7 anonim válasza:
Nálam dettó ugyanez van csak engem már kezelnek fél éve énis rivotril-t szedek 0.5mg-osat mellé stimulotont bár lehet ez nemmond neked semmit nah mindegy az a lényeg hogy hiába mész be egy "Állami pszichiátriára" nemvesznek fel mert elsőnek aztmondják menjél egy egy pszichiáterhez aki ír fel gyógyszert és ha nem hat akkor kórház de viszont addig mindvégig killódni kell sajnos énmég mindig killódok nyugi nincsenek rohamjaim csak a fulladás maradt meg azmeg a stressztől van elvileg épp ezért járok pszichológushoz is :D:D biztos ami biztos alapon. DE ha kérdésed van vagy csak beszélni akarsz valamiről akkor itt az email címem biti@citromail.hu és küld el ha van msn címed és felveszlek és segítek ha tudok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!