Napi másfél szem frontint szedek, másfél éve! Hogy tudnék leszokni?
Akaraterővel, ennyi a megoldás.
Csökkentsd az adagot, vagy hagyd el azonnal.
Anno a heroint hagytam el egyik napról a másikra. Rengeteget szenvedtem, de megérte.
Az egyre kevesebb adaggal az a probléma, hogy nagyon könnyű visszalépni. Illetve sokáig ugyanúgy ott van az életedben, és elég 1 törés, jön vissza.
Amíg ha egyik napról a másikra dobod el, akkor az időtartam is redukálódik a legkisebbre, és nincs annyi buktató.
A Frontin és a heroin azért nem teljesen ugyanaz. Igaz,a Frontin is drog,nagy mennyiségben és hosszútávon,de azért mégsem egy kategória szerintem.
Én úgy vélem,ha hirtelen haggya abba,a teste,és a pszichéje is produkálni fogja a megvonási tüneteket,ami piszkosul rossz érzés,és ilyenkor könnyű visszaesni,mert nem tudja másképp enyhíteni a tüneteket,csak ha egy újabb adagot vesz be,az elvonási tünetek felerősödnek,ha semmit nem szed be. Éppen ezért fontos a fokozatosság,hogy a szervezetét ne érje hirtelen sokk.
Tudod mi a különbség? :D
A heroinnál ezek a tünetek 100000000000000000000000000000000000000000^9999x durvábbak. Nem lehetetlen, csak akaraterő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!