Melyik képre mi lehet jó válasz? Rorschach-teszt képeire gondolok. Mikor nem vagyok "dilis"?
Ezt így nem lehet meghatározni. Azt nézik legkevésbé, hogy mit látsz rajta. Sokkal lényegesebb, hogy mennyire részletesen, a kép melyik részén (a színes vagy a fehér adja ki a mintát), stb, stb...
Egyébként is, ügyvédnek és orvosnak nem hazudunk! ;)
Köszönöm szépen a válaszokat! ;)
Pszichológus és az orvoslás?
Hát... Tudnék olyan picológust mondani, aki olyan diagnosztikát állított fel valakiről, hogy a fülem kettéállt a hallatán... "Világképe rendezett, bár ember nem szerepel benne"
Makacsulkitartós tippet köszönöm! ;-)
Szia én pszichológus vagyok:) A Rorschachnak a kiértékelése olyan bonyolult, hogy mi is évekig tanuljuk:)) Átverni az az ember tudná, aki profi módon ismeri a tesztet. Miért félsz ettől a teszttől? Olyan diagnózis, hogy "dilis", nincs a pszichiátriában :))
Nyugi!
Köszönöm a válaszokat!
A "dilis" értékelést a " [link] oldal tesztje alapján vettem...
Tudom, hogy nem valódi, de kicsit aggodalommal tölt el...
Az az oldal, amit linkeltél szakmailag totál falsch...!!! A rorschach-hoz semmi köze!
Poénnak jó, de totál nem így működik a teszt ebben a formában!
Pontosan az a lényeg, hogy mit asszociálsz rá SZABADON, mindenféle kész válaszlehetőségek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!