Mit tegyek ha Mindig stresszelek. Mindenen fell huzom magam és Roszul is szoktam lenni! Lehet komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Ti szerintetek mit tegyek?2016. máj. 4. 22:41
1/7 anonim válasza:
Hogyne lehetne komolyabb bajod. Kisebb kellemetlenségektől a legkomolyabb betegségeket is kiválthatja a sok stressz és a rossz étkezés.
Mit tegyél? Ne stresszelj. Ülj le, gondolkozz egy kicsit. Tényleg érdemes idegeskedni ezen vagy azon? Érdemes állandóan mérgelődni? Nem lenne jobb elengedni a dolgokat mint a legtöbb ember?
Az egész fejben dől el. Persze ha ilyen típus vagy akkor nem fog könnyen menni, sok "meditálással" jár, de elsajátítható. Csak próbáld más oldalról nézni a dolgokat.
2/7 anonim válasza:
Én pont most voltam ezzel a problémával az orvosomnál, bár az én esetemben kicsit zavarosabb(más betegségemmel függ össze), de én nyugtatót irattattam fel. De egyébként sok gyakorlat létezik rá, a sportolás is jót tesz, nézz körbe a neten ezzel kapcsolatban.
3/7 anonim válasza:
sportolj az nagyon nagyon hatásos a stressz ellen
ha lehet gyalogoj a melóba vagy bringáz haza felé mindenképp
citromfű tea, magnézium, halolaj, ginko mind segithet
probálj minél több féle színű zöldséget enni hogy feltölsd a vitamin háztartást
4/7 anonim válasza:
Szedjél nyugtatót, mert idegbeteg vagy...
5/7 anonim válasza:
Pszihomokussal kell beszélni de lehet egyéb egészségügyi oka is azokat.kell.kilőni aztàn pszihomokus. Elégedett vagy e magaddal elfojtasz e valamit, vizsgàk suli............
6/7 anonim válasza:
A sport amugy tényleg jó ilyenre úszàs, cangàzás, futàs utsó kettőt sose gépen rendesen kint mert akkor megvan a teljesítés öröme hogy na most eljutottam.innen ide ahol làtod hogy haladsz. Egyhelyben biciklizni vagy futni annàl.nincs nagyobb baromsàg.
7/7 anonim válasza:
Ez ugyan minden életkorban előfordulhat ,de ha fiatalon akkor tanuld meg az önvizsgálatot,mert az sem mindegy,hogy magadra vagy másra vagy ideges, ha viszont középkoron túl akkor viszont bármilyen kikapcsolódás ami elveszi a figyelmet az okáról,mert a stressznek oka van. Én is szoktam,de olyankor keresem a kapcsolatokat és megbeszélem a problémámat,de úgy adom elő ,mintha nem az enyém lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!