Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha Mindig stresszel...

Mit tegyek ha Mindig stresszelek. Mindenen fell huzom magam és Roszul is szoktam lenni! Lehet komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
Ti szerintetek mit tegyek?
2016. máj. 4. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Hogyne lehetne komolyabb bajod. Kisebb kellemetlenségektől a legkomolyabb betegségeket is kiválthatja a sok stressz és a rossz étkezés.

Mit tegyél? Ne stresszelj. Ülj le, gondolkozz egy kicsit. Tényleg érdemes idegeskedni ezen vagy azon? Érdemes állandóan mérgelődni? Nem lenne jobb elengedni a dolgokat mint a legtöbb ember?

Az egész fejben dől el. Persze ha ilyen típus vagy akkor nem fog könnyen menni, sok "meditálással" jár, de elsajátítható. Csak próbáld más oldalról nézni a dolgokat.

2016. máj. 4. 22:56
 2/7 anonim válasza:
55%
Én pont most voltam ezzel a problémával az orvosomnál, bár az én esetemben kicsit zavarosabb(más betegségemmel függ össze), de én nyugtatót irattattam fel. De egyébként sok gyakorlat létezik rá, a sportolás is jót tesz, nézz körbe a neten ezzel kapcsolatban.
2016. máj. 4. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

sportolj az nagyon nagyon hatásos a stressz ellen

ha lehet gyalogoj a melóba vagy bringáz haza felé mindenképp

citromfű tea, magnézium, halolaj, ginko mind segithet

probálj minél több féle színű zöldséget enni hogy feltölsd a vitamin háztartást

2016. máj. 4. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Szedjél nyugtatót, mert idegbeteg vagy...
2016. máj. 4. 23:44
 5/7 anonim válasza:
27%
Pszihomokussal kell beszélni de lehet egyéb egészségügyi oka is azokat.kell.kilőni aztàn pszihomokus. Elégedett vagy e magaddal elfojtasz e valamit, vizsgàk suli............
2016. máj. 5. 03:01
 6/7 anonim válasza:
55%
A sport amugy tényleg jó ilyenre úszàs, cangàzás, futàs utsó kettőt sose gépen rendesen kint mert akkor megvan a teljesítés öröme hogy na most eljutottam.innen ide ahol làtod hogy haladsz. Egyhelyben biciklizni vagy futni annàl.nincs nagyobb baromsàg.
2016. máj. 5. 03:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez ugyan minden életkorban előfordulhat ,de ha fiatalon akkor tanuld meg az önvizsgálatot,mert az sem mindegy,hogy magadra vagy másra vagy ideges, ha viszont középkoron túl akkor viszont bármilyen kikapcsolódás ami elveszi a figyelmet az okáról,mert a stressznek oka van. Én is szoktam,de olyankor keresem a kapcsolatokat és megbeszélem a problémámat,de úgy adom elő ,mintha nem az enyém lenne.
2016. máj. 5. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!