Ki volt mar huzamosabb ideig korhazban?
En most leszek eloszor a nyaron. Minimum 1, maximum 2 honapig "tartanak majd fogva" egy pszichiatrian.
Azt mondtak, sajat ruhaban kell lennem. A kerdesem ezzel kapcsolatos igazabol; nem igazan vannak kenyelmes itthoni ruhaim, az a par darab pedig szerintem tulsagosan megviselt ahhoz, hogy emberek koze felvegyem. Szerezzek be par laza ruhat? Mivel farmer rovidnacikban sem lenne olyan jo feszengeni szerintem. Nem gaz, ha ket napig lesz rajtam ugyanaz?
5 hetet voltam, igaz más jellegű osztályon.
melegítőben voltunk. és pont ugyanúgy, mint ahogy otthon nem húzok minden nap tiszta melegítőt, ott sem tettem.
ez télen volt. nyáron nyilván vmi pamut rövidnadrág lett volna rajtam.
Pszichiátrián bizony akár hónapokig is bent tartják a betegeket.
Vigyél hálóinget, pizsit, köntöst, pólókat, szabadidő nacit.
Nem véletlenül a balassa utcába mész?
Én most megyek újra terápiára, már voltam párszor, mindig a hétköznapi ruháimat vettem fel, és csinosabban szoktam öltözködni: pl. szoknyák, rövidnadrág harisnyával (legutóbb télen voltam). Mondjuk volt, hogy olyan szarul voltam, hogy pizsamába mentem le terápiára, többször is (borderline-os vagyok, kicsit hullámzó a hangulatom). Egyébként senkit se érdekel, valaki mindig melegítőben van, valaki minden nap ugyanazt a farmert hordja, valaki ugyanúgy "kiöltözik", az a lényeg, hogy te érezd jól magad benne, emiatt külön ne feszengj, elég felkavaró tud lenni a terápia önmagában is.
Szintén 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!