Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus pszichiáterhez...

A pszichológus pszichiáterhez akar küldeni? Mi lesz most velem?

Figyelt kérdés

Hang van a fejemben. de évek óta és nem akarja, hogy kiszedjük és talán én sem. Mi lesz velem? Muszáj? Félek

14/L

2016. máj. 2. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egy kis ördögüzés...
2016. máj. 14. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha pszichiáterhez akar küldeni, az nem egyenlő azzal, hogy bezárnak a pszichiátriára, Lehet, hogy a pszichológus úgy érzi, hogy gyógyszer kéne és ő azt nem írhat neked fel, csak a pszichiáter, de számtalan más oka lehet. De én azt tenném a helyedben, amit a pszichológus mond, szakember és valószínűleg tudja, hogy mit csinál, ezen kívül, ha nem kezelnek, akkor csak rosszabb lesz a problémád.

Én is jártam pszichiáterhez és nem bántottak, még gyógyszert se kellett szednem, csak a problémám olyan volt, hogy jobbnak látták az orvosok, ha pszichiáterhez küldenek.

Ha még vannak kérdéseid, írj privátot és szívesen válaszolok :)

2016. jún. 12. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudathasadásos elmezavar ugrott be elsőnek. Mindenképpen menj ameddig még nincs nagyobb probléma.
2016. jún. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!