Siker történet skizofrénia?
Figyelt kérdés
Olyan embreket keresek akik úgyan szedik a gyógyszereiket de tudnak melette teljes értékű,életet élni vagy meggyógyultak.Szívesen meghallgatnám őket jött ki ebből a nehéz helyzetből.2016. ápr. 19. 00:19
1/3 anonim válasza:
Én gyógyszer nélkül "jöttem ki", merthogy a gyógyszerek semmit sem segítettek. Dolgozni meg ilyesmiket csinálni viszont muszáj. Bár én járok egy érdekes kezelésre, ami egy új módszer, pszichés és fizikai problémákra is jó, ami azért sokat segített. Olyan hatékony, hogy pl. ismerősömnek 3 kezelés után elmúlt a kisebb pánikrohamja.
2/3 A kérdező kommentje:
Kíváncsi miféle kezelés volt ez én is kipróbálnám.:)
2016. máj. 5. 20:23
3/3 A kérdező kommentje:
vagyok
2016. máj. 5. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!