Ti is undorodtok a nyáltól? Hülye kérdés, de komoly :c
Annyi lenne, hogy kiráz a hideg a nyálacskától. Idegesít, mert körülbelül egy csomó mindent ezért undorodok megenni vagy meginni. Egy példa: Anyukám múltkor hazahozott egy fagyit, mondta hogy egyek belőle. Én meg megnézegettem, és komolyan mintha láttam volna rajta, hogy csillog a nyál. Pedig az csak olvadt fagyi volt. Úgy megundorodtam, hogy kirázott a hideg. De így vagyok azzal is, ha esetleg valamit valaki után eszek, mintha érzeném, hogy az ő nyála lenne a számban, és utálom. Ha villáról a kaját is csak foggal húzom le, nem tudom róla úgymond megenni róla pl a sütit.
Egyszer még forgorvosnál is eszembe jutott, hogy mi van ha más után nyúltak a számba azzal a tükörrel meg amivel megnézték a fogam. És mikor eszembe jutott ez, köpni lett volna kedvem.
hogyan tudnék ezektől a gondolatoktól megszabadulni?
én csak azt utálom ha a nyálam büdös, más evőeszközéről, tányérjáról nem eszek, csak ha elmossa.
a párod nyálát bírod, vagy ha lenne bírnád?
Szerintem mindenki undorodik tőle. Az lenne a furcsa, ha nem így lenne.
Viszont te talán jobban félsz, mint kellene. Szerintem, ha például eszel, akkor jusson eszedbe, hogy már elmostad/anyukád elmosta a villát; vagy fogorvosnál, hogy a cuccokat lefertőtlenítik, hiszen másképp nem is használhatnák, terjesztenék a fertőzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!