Stressz oldás, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a problémám hogy nagyon stresszes vagyok izzadok, levert vagyok, a humorom nagyát elvesztettem (kevés dolgon tudok nevetni, ez zavar igazából a legjobban, ha a stressz elmúlna az életemből megint "jó lenne"?), szapora szíverés néha, fülcsengés stb.. Szóval a kérdésem hogyan tudom csökkenteni a stresszt az életemből? Ha nektek is van hasonló problémátok, vagy volt ti hogyan küzdötök/küzdötettek meg vele:2016. ápr. 8. 20:02
1/6 A kérdező kommentje:
15/f..
2016. ápr. 8. 20:03
2/6 anonim válasza:
Értelmes hobbit próbálj találni. Nekem sokat segített a foci. Ott csak a játékra koncentrálsz, arra az időre megfeledkezel minden gondodról. Feszültséget is tudsz vele levezetni, a sportszerű küzdelemben. De más sport is segíthet, ami neked szimpatikus.
3/6 anonim válasza:
Próbáld ki a lavyl energia spray-ét. érdemes!
5/6 anonim válasza:
Sport, mait szeretsz, csapatjáték, vagy kondi, futás, ezek jó hatással vannak testileg/lelkileg egyaránt, javítja a közérzetedet, csak vigyél bele némi rendszert.
És persze, ha stresszes vagy nem tudsz annyi mindenen nevetni, ezt én is tapasztaltam, majd visszaáll.
Zene, - pl zongora vagy meditáció( vannak kifejezetten feszültségoldók, estére pl jó lehet, nekem is segített egy 15 perces.
Ugyanígy estére igyál langyos tejet, ez is jót tesz, B vitamin van benne, megnyugtat és kicsit el is álmosít, könnyen fogsz tudni aludni.
Sajna mostanában nekem is stresszes időszakom van és szorongok, remélem hamar elmúlik ez az időszak.
6/6 anonim válasza:
Én a sok stressz miatt álltam neki animéket nézni... mert a történetre, cselekményre koncentrálsz.. egy más világba repített, ahol nem volt folyamatos elvárás, nem volt veszekedés, sem hasonló dolgok. Ha arra a 24 percre is, de elfelejtettem a való élet gondjait, bajait.. Utána sokkal jobban éreztem magam, könyebben meg tudtam oldani a problémáimat. A mai napig ha úgy érzem, hogy összeroppanok vagy nem bírom idegekkel, akkor leülök, megnézek 1-1 részt és jobban érzem magam :) Nem ismerlek, ezért nem tudok neked jó animét ajánlani, de talán a korosztályodból a legtöbben a One Punch Man-t kedvelik, ez egy szuperhősös, vagy a One Piece-t, ez pedig kalózos :) de lehet tetszeni fog a Sword art Online is, itt a főszereplőnk egy alternatív világban ragadt egy oculus riftes játékon keresztül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!