Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nektek is voltak ilyen tünetek...

Nektek is voltak ilyen tünetek nyugtató szedése alatt?

Figyelt kérdés

3 hónapja történt jó pár olyan dolog az életembe, ami nagyon durván megviselt. Tönkrement az egészségem, szakítás, ott kellett hagynom sulit... Az orvosom nyugtatót ajánlott, szorongásra és depresszióra.

3 hónapon keresztül szedtem napi 1-2 mg frontint és xanaxot (hol egyiket, hol másikat), de most, hogy nem szedem ezeket, kicsit ijesztő visszagondolni, mintha nem is lettem volna teljesen magamnál. Kondizni is fél xanaxal jártam, majd mikor végeztem, kb az járt a fejembe, mit csináltam eddig az életembe? Konkrétan mintha kiesett volna egy csomó minden. Volt, hogy alváskor paralíziseim voltak. Felkelés után remegés. Sokszor azt se éreztem, hogy örülni tudok. Másoknak is volt ilyen tapasztalata?

Pszichiáter az antidepresszánst ajánlott, szorongásos depresszióra. Én meg más alternatívát kerestem, most már jobban vagyok.

Nektek milyen tüneteitek voltak?

2016. ápr. 7. 15:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a nyugtatók nem az igaziak az ilyen "klasszikus", idegeskedésből, lelki történésekből adódó kiborulásra.

Amire jó, az a genetikai okú (=nem lenne rá konkrét okod, mégis testi tüneteid vannak) szorongás, pánikroham.

Ergo nem jó gyógyszert kaptál.

2016. ápr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!