Miért álmosít le a fél mg ripedon, mikor eddig nem?
Figyelt kérdés
Novemberben kezdtem el szedni, elején még álmos voltam tőle, de aztán nem, szedtem egész télen, nem volt semmi, nem voltam álmos meg semmi. Február végén kaptam új gyógyszert, de az nem volt jó, visszatértem a ripedonra, akkor továbbra is jó volt. Március közepén megint kaptam új gyógyszert, az sem volt jó, utána nem szedtem semmit pár napig, majd megint fél ripedon, de ekkor már álmos voltam tőle és mostanáig így van ezért nem is szedem be mindennap, csak akkor ha következő nap otthon lesz. Nem értem.2016. ápr. 7. 14:58
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg olyan anyag van benne, ami számodra altató hatású
2/4 A kérdező kommentje:
jó de akkor eddig miért nem volt?
2016. ápr. 9. 16:23
3/4 anonim válasza:
Dokinak mond el. Lehet kevesebb adaggal kell kezdeni a kezelésed egy darabig.
4/4 A kérdező kommentje:
most a félnél mi lehet kevesebb? Eddig jó volt. Nem értem
2016. ápr. 10. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!