Generalizált szorongásra kaptam,már a 2. adagot szedem belőle (kis adagban,napi 1et csak). Mik a tapasztalataitok vele? Mert alapjáraton a szívfájdalmam,légszomjam elmúlt,de a szorongás nem teljesen és sokszor vagyok agresszív másokkal,ami eddig nem volt rám jellemző.
A pszichiátert régóta nem láttam,mivel annyian vannak a rendelőben,hogy általában hazaküldenek a rendelőből. Magánra meg nincs 10ezrem óránként.
Arra lennék kíváncsi,hogy milyen természetes módok,akár gyógyszerek/teák stb lehetnek jók a szorongás leküzdésére?(0-24ig való,eltúlzott szorongásról van szó)
2010. ápr. 5. 19:39
1/5 anonim válasza:
Alternatív megoldás lehet a gingko biloba. Bővebben itt:
Alternatív megoldások a gingko biloba (bővebben itt: [link] vagy a kava gyökés (bővebben róla itt: [link]
2010. ápr. 6. 09:22
3/5 anonim válasza:
Én szedek, a szorongásom ugyanúgy meg van, mintha nemis szedném, de a pánikrohamom "elállításában" lehet hogy segít, ezért nem hagyom abba a szedését. De nem szedhetem örökre, szóval... Huh........ :S:S:S:S:S:S:S
félek
2010. ápr. 10. 13:39
4/5 anonim válasza:
Én Ataraxxal kezdtem, az beálmosított rendesen (25mg), utána kaptam Spitomint (5mg), napi 3x1et kellett szednem belőle, helyrehozott ideiglenesen. Fél éve megint előjött a szorongás, háziorvosom írt fel Spitomint, most 2x1-et kell szednem belőle. Nekem bevált, nem nyom el és hatásos, dicsérik is eléggé a "szakmában".
2010. máj. 10. 10:41
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyonerős szorngásom volt 5 db xanax és fél liter bor után éreztem azt hogy eltudok menni vásárolni emberek közé...most negyed xanaxot szedek és napi 3X spitomint és teljesennyugodt vagyok és gátlástalan.De néha rámjön az álmosság... :) Én ajánlani tudom csak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!