Szerintetek a Bókay úti gyermekpszihiátria milyen?
Létezik olyan, hogy gyermekpszichiátria? Hát ezen teljesen kiakadtam! Már a gyerekeket elkezdik egy életre tönkre tenni azzal, hogy a lelki problémáik tüneteit gyógyszerekkel fedik el?
Mit jelent az, hogy milyen? Milyen lehet, mint szörnyű hely? Ahogy elképzelem, egy koncentrációs tábor jut eszembe. Vagy egy állatkísérleti telep.
első válaszoló: nem ilyen! hülyeség!
én csak benéztem oda, de mindenki aranyosnak tűnt, ráasádul azóta ott dolgozik egy orvos ismerősöm, aki imádnivaló, nagyon lelkesedik a gyerekekért. közös beszélgetések-foglalkozások, rajzolások vannak, képességfejlesztés, szerintem nem a gyógyszer az első dolog, amihez fordulnak- csak ha muszáj. (kiskorúaknál úgysem lehet még diagnosztizálni a komolyabb pszichiátriai betegségeket)
családterápia is van ott, gondolom.
sziasztok!
bocsi a kesoi valaszert,de hatha aktualis lesz meg valakinek :)
Szerintem nem hasznal. Kedvesek,aranyosak,de semmi hasznuk. Van egy doktorno aki kifejezetten bunko,de szerencsere mi nem nala jartunk. Nagyon nem erdekli oket kivel mi van,csak beszelgetnek,mosolyognak,es kesz,de hozzaertes hianya erezheto:(
semmit nem érXDDDDDDDDDDDDDDD
vicc a hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!