Maruhiána fogyasztása után alakulhat-e ki pánikroham utólag a fű miatt?
igen, de azért ne ijedj meg.
Annak oka van, hogy rádtör egy kis paranoia, ha szeretnéd tudni miért, akkor ne rekreációs céllal használd, hanem spirituálisan. (ritkán, de akkor sokat) A cannabis egy olyan entheogén, amivel bekukucskálhatsz a kulcslyukon egy olyan szobába, ahova az lsd-vel be lehet lépni. :) Ott pedig nagyon fel lehet ébredni. :)
elöző vagyok.
ez nem lehet megmondani, mert ismerni kellene a pánik valódi okát. A 2 leggyakoribb ok: egyedüllét és az elfojtott düh. Ezek közül melyik jellemző rád?
21:08 vagyok
ne gondold, hogy szembe fordulhatsz azzal amit a lelked sugall. de ha szeretnéd a nehezebb utat választani...
Az érzéseim elfojtására keresek másik alternatívát, amivel ki tudom adni magamból a dühömet stb.
Nem akarom a nehezebb utat választani, csak nem tudom, hogy lenne a legjobb.
elöző:
talán meg kellene értened a dühödet és a forrását. lehet, hogy olyasmit értesz meg magadról, amit eddig nem tudtál. Ha gondolod írj emailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!