Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az létezhet, hogy azt mondják...

Az létezhet, hogy azt mondják rám, hogy autista vagyok, de közben más a bajom?

Figyelt kérdés

2016. márc. 21. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha bővebben kifejtenéd mi a probléma veled?
2016. márc. 21. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagy hangulatingadozásaim vannak,félreértem/nem értem az embereket,ők se engem, sokszor rossz a kedvem,nem bírom a stresszt, az elnyomást. Néha úgy elkezdek sírni/nevetni,hogy nem tudom abbahagyni. Alvászavaraim vannak.
2016. márc. 21. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:
depresszióm is van (pl. reflux), gondolatrohanás, szétszórtsag, lelassultság, néha olyan érzésem van,mintha részeg lennék. Pánikrohamaim is vannak. Epileptikus rángások(kar,fej)
2016. márc. 21. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Így tippre inkább borderline,de inkább keress egy jó ajánlású pszichológust,terapeutát.
2016. márc. 21. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként kik mondják?Mert az okoskodó,magukat pszichológiai diagnózisban járatosnak gondoló emberek gyakran sütik rá bárkire az autista jelzőt,közben lehet totál más baja van,esetleg csak valamilyen élethelyzeten megy keresztül.
2016. márc. 21. 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Pszichiáter mondta
2016. márc. 23. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kételkedsz a diagnózisban, keress fel egy másik orvost is. Ilyen komoly diagnózist jobb, ha többen is megerősítenek. Tévesen rám is rám nyomták ezt a "bélyeget", miközben teljesen más a bajom. Erősen szorongok, és ezért hitték azt, hogy nem értem a társas helyzeteket. Közben semmi ilyen problémám nincs. Azóta két pszichiáter is levette a téves diagnózist. Egyik ismerősömnek meg szülés utáni depressziója volt, és rányomták, hogy skizofrén. Persze ezt is levette később egy másik orvos, és hozzátette, hogy nevetséges, hogy őrá skizofréniát mondtak. Szóval a pszichiátriákon gyakran adnak téves diagnózisokat, mert a mentális betegségeket sokkal nehezebb kiszűrni, mint egyéb mást. Érdemes több orvossal is megerősíttetni egy diagnózist.
2016. ápr. 10. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!