Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális, hogy néha olyan...

Az normális, hogy néha olyan rohamom van, hogy elkezdem tiszta erőmből tépni a hajam, véresre kaparom magam, és a késsel "simogatom" a nyakamat. Ezek ugy kb.5 percig tartanak, aztan meg csak kenegetem a sebeimet. Valami tippet?

Figyelt kérdés
A hajtépés miatt kék zöld a fejbőröm, fel is van dagadva. Nagyon csúnyák a kezeim is, rengeteg seb van rajta, mert annyira összekaparom magam, hogy szinte ömlik belőle a vér. Járok pszichológushoz és pszichiáterhez is, de a nyugtatók sem használnak. Ezek a "görcsök" kb. hetente vannak, egyébként barátkozó személyiség vagyok, jó tanuló. 14/L. tipp? Vagy volt már valakinek ilyen?

2016. márc. 20. 13:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szerintetek azert bántom magam mert unatkozom??? Nem stresszmentes az eletem, ugyhogy majd akkor gunyoljatok ha átélitek.....

Tudnak róla, ezert jarok oda. Probaltam magne B6-ot, magnerot-ot, xanax-ot, guajacurant, egyik sem segített.

Ja és csinaltak egy Iq tesztet, ami tokeletes lett, ugyhogy ne kepzeljetek valami fogyatekosnak idiotanak, csak tippeket kertem-kossz csufolodok....Tisztelet a kivetelnek

2016. ápr. 18. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, 20 éves. PTSD - m van. Visszatérő rémképek keringőznek a fejemben, dolgok, amiket nem tudtam feldolgozni. Így jön ki rajtam a stressz. Olvassatok utána, aztán gúnyolódjatok még többet.
2016. jún. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!