Egy pszichopata tudhatja magáról hogy az?
En tisztaban vagyok vele hogy az vagyok.. Mar alapbol lehetett feltételezni mert ilyen jellegű könyveket bujok kicsi korom ota...
Abszolút semmit nem erzek soha..
Csak ugy vagyok es mindenkin atgazolok es segitseget se kérj egy nem fog menni.. Ketto nem segítenének...
En beletörődtem hogy kukaba való selejt vagyok es ezert az ellenkezőjét muatatom... Az emberek konnyen megnyílnak nekem es hamar kiismerem a gyengejuket..
Szoval tudhatja magarol de akkor ő nagyjabol tisztaban van vele mi az az erkölcs es ugyan kételyek nem merültek fel benne de mégis érdekelheti hogy ki ő valójában es utananezz a dolgoknak mint jo magam.
"beletaposott a lelki vilagodba ufolso?:"D ah latszik hogy nem vagy igazi pszicho"
Itt elarultad magad kerdezo... Mint mondtam rengeteget olvassok ha te is olyan lennel mint én nem kotekednel csak ironikusan/(elobb emlitettek) narcisztikusan valaszolnal..
Nem tudom milyen vagy de megkerdezem..
Ha valaki azt mondja ha megolsz 10 embert akkor 10 évvel tovabb elsz mit tennél?? Jo magam nem elegednek meg 10el mert az emberek nem nagyon jok egyebre..
De ez csak egy felvetés tudom hogy nincs ilyen mielott jon valaki hogy orult gyilkos.. A legynek se artanek fizikálisan de lelkileg nagyon jol tudom hogy kell megtörni egy embert..
16F
Olyan kis cuki vagy 😃 ezzel semmit nem érsz de irhatod nyugodtan amit gondolsz én szivessen halgatom..
Ranezzek az irasodra.. Vicces azt hiszed hulye vagyok.. Egyértelmű mire jatszol varom a további próbálkozásaidat..
Es nem akadtam ki ez csak egy vélemény volt, de te nem a dokim vagy hogy par írás alapján megallapitsd... De tenyleg aranyos hogy probalkozol..
Nezzuk mit szúrsz le ebből volt am benne kellő szarkisztika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!