Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hagyam az iskolát és kezdjek...

Hagyam az iskolát és kezdjek el dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan lelki állapotba hogy tanuljak itt érettségi elött, el akarok menni egy pszichológushoz és hát ehez pénz kell, az iskolának elvileg van pszichológusa de gyakorlatilag nincs, próbáltam keresni de semmi, a szüleim komolytalannak vesznek, mindig azzal jönnek hogy mégis mi a f#sz bajom van csak tanulnom kell, eltartanak stb.. kutyaf#sza. De nem tudják azt hogy milyen hulladék vagyok, szószerint nem érdekel semmi, lassan már semmi nem okoz örömet, nem érzem jól magam sehol, figyelni se tudok és emlékezés próblémám van, jó lenne ezt az akadályt már leküzdeni, de az se ártana ha egy ctn részt vennék mert lehet szervi probléma is, úgy gondolom ha majd rendbe teszem magam akkor majd ismét neki ülök tanulni.
2016. márc. 12. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb sehova nem fognak felvenni érettségi nélkül és szaktudás nélkül szóval ez ezzel kár próbálkozni, ha pedig érettségi előtt állsz akkor elég idős vagy ahhoz, hogy magadtól elvidd a kis feneked az orvoshoz és elmondd neki mik a problémáid és akkor ők majd eldöntik, hogy milyen kezelés kell neked. Azt jobb ha elfelejted, hogy mindne tudás nélkül és tanuláshoz való kedv nélkül te majd hú de jól elfogsz dolgozgatni.
2016. márc. 12. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Ki van merülve a szervezeted. Kezdj el vitaminokat szedni ha eddig nem tetted volna. A tanulást ne hagyd abba, mert szakma nélkül szóba sem állnak veled. Ennyi évesen ritka ha valaki el tudja magáról mondani hogy mi szeretne lenni vagy mi érdekli, kialakul egy idő után magától emiatt nem vagy hulladék. Ha tudod hogy mi nem érdekel, az már fél siker.
2016. márc. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!