Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírom feldolgozni?!

Nem bírom feldolgozni?!

Figyelt kérdés
Ma elhunyt a kiskutyám, akit nagyon szerettem. Egésznap sírok és rá gondolok. Régebben voltak nagy lelki fájdalmaim. Ma megint elő jöttek és súlyosabbak letek a kiskutya miatt. Nagyon összevagyok törtve, egyszerre dühös,mérges,és sajnálkozó vagyok. Nem tudom hogy mit csináljak, már nem szeretnék élni. Annyi problémáim voltak, én már belefáradtam az egész életembe. Mindig a sors rosszat akar nekem. Hogy éljek én így? Mindig a rosszat kapom az élettől. Mások mondják, lépjek túl rajta. De ha nem megy?

2016. márc. 7. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A halál természetes és mindenkivel megtörténik. Most biztosan nagyon rossz, de idővel jobb lesz. Nem elfelejted, hanem "megszokod" az érzést. Legyen kitartásod.
2016. márc. 7. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Temesd el a kertben és akkor ki tudsz hozzá menni minden nap.
2016. márc. 7. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne egy nap alatt feldolgozni? Az ilyesmihez sokkal hosszabb idő kell. Egy nap alatt sokan még azt sem képesek feldolgozni, ha egy suttyó beszól nekik az utcán, nemhogy egy ilyen fájdalmas veszteséget.
2016. márc. 7. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Te nem szeretnél élni, más élőlényeket meg nem hagynak élni.. ha ennyire szereted a kutyákat, akkor most azonnal keress rá, hogy hol van a hozzád legközelebbi menheky, hívd fel őket és jelentkezz önkéntesnek. Azok a kutyák elepednek egy kis gondoskodásért, szeretetért. Ne otthon, a kanapén fekve szenvedj, hanem ha a saját életedet üresnek érzed, hát töltsd meg szeretettel az övéket.
2016. márc. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!