Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy barátom öngyilkos lett....

Egy barátom öngyilkos lett. Azt is megmondták hogyan, miért nem tudok elhinni?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy telenyomta magát altatóval, nyugtatóval, antipszichotikummal, alkoholt is ivott hozzá bőven.

Aztán megmarkolta a sínt, úgy, hogy a tenyere tele volt nyomva pillanatragasztóval, a nyaka és a lába ugyanígy. Ez kezdett sántítani nekem. Valaki aki bevett egy rakás gyógyszert meg ivott is rá, hogyan tudná "szakszerűen" felvinni a ragasztót?

Csak azért kérdezem mert az utóbbi időben belekeveredett egy két dologba, és félek, hogy nem öngyilkosság volt.

Szerintetek?

2016. márc. 7. 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Furcsa, az tény.:o nem elég a gyógyszer vagy szimplán lefeküdni a sínekre? Ha valaki tényleg véget akar vetni az életének annak nem hinném, hogy kell pillanatragasztó. Ilyenről Sosem Hallottam meg.

(off, ez merre volt? Újszász?)

Egyebkent fogadd őszinte részvétem!

2016. márc. 7. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Mibe keveredett ?
2016. márc. 7. 01:09
 3/7 anonim ***** válasza:
részvétem. ki mondta el, hogyan tette?
2016. márc. 7. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom a rendőrség nyomoz nem? minden öngyilkosságnál vizsgálódnak, hogy valóban az volt-e...

Volt jele a barátodon, hogy ilyenre készülne? Búcsúlevél? Valami nagyobb törés az életében? Aki nagy adag gyógyszerre iszik az tudja hogy mit csinál + a sinek, biztosra akart menni.

Szerintem ha valaki meg akarta rendezni az nem cipeli ki a sínekre, hiszen ott bárki megláthatja és a gyógyszer+alkohol kombó hatásos otthon is. Vagy ha biztosra akartak volna menni, akkor egy kád vízbe teszik utána...

2016. márc. 7. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Részvétem... sajnos tényleg elég fura, ha vizsgálódnak a rendőrök, nem véletlenül teszik. Más kérdés, hogy lehet, hogy "biztosra" akart csak menni :(
2016. márc. 7. 01:29
 6/7 homo ludensz ***** válasza:

Az öngyilkos viselkedésében ne keres logikát. Az egy olyan lelki állapot végkifejlete ami egy csak a cselekvésre beszűkült tudatállapotra jellemző.

Azt gondolom a vizsgálat megállapítja hogy idegenkezűség volt e benne.

Azt meg te tudod hogy a barátod mennyire volt a barátod azaz mennyit osztott meg veled abból ami a végén ide juttatta.

2016. márc. 7. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszer nem hat azonnal és nem mindegy mikor és hol vette be. A pillanatragasztó utalhat arra, hogy komolyan gondolta a dolgot de nem bízott magában hogy nem hátrál ki az utolsó pillanatban. A rendőrség nyomozása minden esetben indokolt. Logikát ne keress a történtekben, aki idáig jut annak már annyira beszűkült a tudatállapota hogy nem lehet rajta segíteni. Részvétem egyébként.
2016. márc. 7. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!